dinsdag 14 juli 2009

Vaccinatie of geen vaccinatie UPDATE


Volgens onze grote waarheidsgetrouwe vrienden bij de Telegraaf staat minstens 80% van de Nederlandse bevolking te springen om een vaccinatie tegen de varkensgriep.
Echter blijkt de Telegraaf of zijn werk niet goed te doen, of alles uit hun duim lopen te zuigen.


Dit blijkt onzin te zijn gezien uit onderzoek gebleken is, dat de gemiddelde Nederlander zich eigenlijk drukker maakt om de vaccinatie dan om het virus zelf. Het is namelijk gebleken, dat de beoogde vaccinatie slechter voor je kan zijn dan de griep zelf.


Gelukkig laten genoeg mensen zich niet zo makkelijk verneuken door de Telegraaf en weet men wel wat er echt gaande is. De reacties van bezoekers liegen er niet om.

als iemand van de redactie zijn werk goed had gedaan dan had je alle werkzame stoffen op het internet kunnen vinden en daar zitten neurotoxine in die werken op de zenuwbanen en wat hebben die stoffen te maken met het voorkomen van griep.... Mee je word voor de gek gehouden. Hier word alleen maar veel hele verdient.
kwik is zo'n beetje de meest giftige stof voor de mens. Mensen die met kwik werken hebben speciale handschoenen aan die voorkomen dat er kwik op hun huid komt, een druppel op je huid is al genoeg om binnen een paar maanden te sterven. En dit krijgen wij geïnjecteert? Zowieso vind ik het erg vreemd dat de zogenaamde vaccin er al was voordat de zogenaamde pandemie was ontstaan. Wij moeten ons als burgers goed laten informeren op internetsites die buiten de media worden gehouden.

Nee Telegraaf, de tijden van volksverlakkerij zijn bijna teneinde voor jullie. Nu hopen dat meer mensen zich eens gaan realiseren dat de Telegraaf één en al kolder is.


UPDATE:

Een kleine reminder waarom je de vaccinatie beter niet kunt nemen.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: