dinsdag 21 juli 2009

Een echte buitenaardse graancirkel?











Volgens onderzoekers is er dan eindelijk definitief bewijs gevonden dat niet alle graancirkels door creatieve mensen met te veel tijd worden gemaakt. Op 14 juli 2009 is namelijk een nieuwe graancirkel ontdekt, die onmogelijk in één nacht door mensen gemaakt kan zijn. Tussen 4:oo uur in de morgen en 5:20 uur is er namelijk in een veld vlak bij Alton Barnes een nieuwe graancirkel ontstaan die onmogelijk door mensen in zo'n korte tijd gemaakt kan zijn.

De graancirkel heeft een diameter van 170 voet, dat is ongeveer 52 meter. Daarnaast is het graan binnen de cirkel perfect in elkaar gewoven zonder gebroken te zijn, zoals op boven staande foto te zien is.

It would not be possible to do this over hours or even days, and there is doubt among researchers that it could be done at all. Compared to the inept hoax circle commissioned by the National Geographic channel for an upcoming crop circle documentary, it is a true work of art.


0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: