woensdag 15 juli 2009

UFO meldingen in UK stijgen explosief!














Volgens de site van The Daily Express, zijn de ufo meldingen in de UK explosief gestegen tenopzichte van vorig jaar. Sinds januari 2009 zouden er meer dan 230 meldingen binnen gekomen zijn bij het ministerie van Defensie, de politie en andere meldpunten.
Volgens sommige bronnen is er een stijgende trend in ufo meldingen in de UK sinds 2005.

Dan vraagt men zich toch af of er nou zoveel mensen gek aan het worden zijn, of dat er toch echt iets gaande is? Ook zou er een stijging zijn geconstateerd in het verschijnen van graancirkels.
Wat er ook gaande is, het is verdomd interessant.
Of we krijgen de grootste hoax allertijden, of het antwoord op de vraag "Zijn wij alleen in het universum?" wordt binnenkort misschien wel beantwoord.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: