woensdag 15 juli 2009

Je kruiden droog houden met kruiden!












Kruiden, altijd lekker door het eten!
Maar met deze kruiden worden niet alleen onze dagelijkse aromaat fix bedoeld. We hebben het hier ook over kruiden, die ziektes tegen kunnen gaan en kwaaltjes kunnen genezen.

Geneeskruidentherapie, ook wel phytotherapie, fytotherapie of kruidentherapie, is al eeuwen oud. Vandaar dat natuurlijk een afdeling met geneeskruiden hier niet mag ontbreken. De geneeskruiden staan gerangschikt op naam. Bij alle geneeskruiden staat tevens waarvoor u ze kunt gebruiken, hoe u ze moet gebruiken en vaak ook hoe u ze zelf kunt verzamelen en indien bekend een stukje geschiedenis. Tevens staan er, indien bekend, contra-indicaties vermeld. Bij alle geneeskrachtige kruiden staan foto's.

Ondanks dat wij ons uiterste best hebben gedaan de informatie zo goed mogelijk uit te zoeken en over te brengen is Starman Productions® niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het gebruik van geneeskruiden of kruidenrecepten, welke vermeld staan op onze site. Raadpleeg ook altijd een arts voordat u met geneeskruiden begint. Het zijn toch geneesmiddelen, ook al zijn ze natuurlijk, en bij verkeerd gebruik schadelijk, soms zelfs dodelijk. Experimenteer dus nooit met geneeskruiden als u niet weet wat u doet of als u de recepten of opgegeven geneeskruiden niet kunt of denkt te vertrouwen. Slik geneeskrachtige kruiden nooit langer dan absoluut noodzakelijk en behandel ze als regulaire medicijnen. Hou ze uit de buurt van kinderen en bewaar ze goed afgesloten in potten op een koele en donkere plaats. Gooi geneeskrachtige kruiden weg als ze langer dan 12 maanden staan, ze zijn dan hun meeste geneeskracht kwijt.
Bron:Kruidengeneeskunde


Voor meer informatie over kruiden en wat ze voor jou kunnen betekenen, kijk hier! Binnenkort maar een voorraadje opslaan, die varkensgriep gaat voorlopig nog niet weg.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: