maandag 27 juli 2009

UFO boven Nederlandse graancirkel?!

Op niburu.nl zag ik het volgende bericht staan...

26 Juli 2009

Aan het eind van de middag werden we telefonisch benaderd door graancirkel onderzoeker Peter Vanlaerhoven, met een zeer bijzondere melding. Tijdens het onderzoek in een graanformatie is een schotelvormig/conisch object meerdere malen gefotografeerd door Robbert van der Broeke in het bijzijn van vijf getuigen. Het object was ongeveer 90cm in doorsnede en werd ook met het blote oog gezien.

De vorm van het object doet sterk denken aan het Pleiadiaans Beamship die op 5 juni dit jaar in Friesland is gezien, alleen is er hier sprake van een wat kleinere uitvoering. - Red.

UFO gefotografeerd boven NL graancirkel

De nieuwste graancirkel, ontstaan in de nacht van donderdag/vrijdag 23/24 juli, werd bezocht op zaterdag de 25ste juli en gaf bijzondere resultaten. Na het officiële onderzoek zijn we 's avonds met een groepje mensen teruggekeerd naar het desbetreffende veld in het zuidwesten van Nederland. Vanuit de DCCA waren hier aanwezig: Sjaak Damen, Richard van Rijswijk en ondergetekende, Peter Vanlaerhoven. Daarnaast waren ook Robbert van den Broeke, samen met Nancy Talbott (BLT Research Team Inc.), en Pascal (vriend van Richard) aanwezig.

De energetische trillingen waren dusdanig voelbaar dat dit al een heel apart gevoel gaf maar later bleek dat het nog véél aparter kan. Op deze bewuste avond waren er op 2 verschillende camera’s een UFO te zien, welke bijgevoegd. De foto’s zijn gemaakt door Robbert, waar wij zelf bij stonden en waar dus ook niet mee gesjoemeld kan zijn. Ik zelf heb de UFO ook met het blote oog waargenomen achter de rug van Robbert, waarop hij aangaf de aanwezigheid ervan te voelen. Robbert had al eerder het gevoel om met onze camera’s foto’s te nemen en achteraf bleek waarom. Blijkbaar is het tijd dat we weer een stapje verder gaan en dat onverklaarbare zaken steeds concreter worden.

Eerder waren er ook al verschenen op de camera van Roy Boschman, eveneens gemaakt door Robbert. Dit keer in het veld waar al eerder deze maand 3 graancirkels waren ontstaan. Ook deze 3 foto’s zijn hier bijgevoegd. Dus we hebben nu vanuit de graancirkels 5 UFO-foto’s, genomen vanaf 3 verschillende camera’s, waarvan wij van de DCCA getuigen waren. Of dit dan ook meteen de oorzaak is van het ontstaan van de formaties laten we aan uw verbeelding over. Desalniettemin geeft het in ieder geval weer stof tot nadenken.

Foto1

Foto2

Foto3

Foto4

Foto5

Bron:Niburu


Om heel eerlijk te zijn, vind ik het meer lijken op een wok, BBQ of soort van stoompan waar op is ingezoemd. Maar hey dat is wat ik er in zie.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: