zaterdag 18 juli 2009

Mexicaanse griep vaccinatie, zeker niet zonder gevaren!

Eindelijk zien we in de grote media eens iets serieus over de mogelijke gevaren van de vaccinatie die straks door onze bloed eigen overheid zal worden aangeboden aan ons. Men vertelt hier helemaal niks nieuws, ookal doet men wel als of dat wel zo is. Dat de vaccinatie gevaarlijk is en misschien wel gevaarlijker dan de ziekte zelf, was vanaf week 1 al bekend. Alleen werd dit niet zo nadrukkelijk door de grote media behandeld. Hopelijk dat er nu meer mensen zelfstandig op onderzoek gaan om de echte waarheid van de vaccinatie te ontdekken.

'Vaccin Mexicaanse griep risicovol'

AMSTERDAM - Het vaccin tegen de Mexicaanse griep is niet zonder risico. Omdat het een nieuw virus is en bij het maken van het vaccin nieuwe technologie wordt gebruikt, heeft het mogelijk ernstige bijwerkingen.

Dat blijkt uit een advies van Wereldgezondheidsorganisatie WHO in de GPD-bladen. De resultaten van het onderzoek naar de bijwerkingen zijn pas in december klaar, terwijl Nederland al in het najaar wil gaan vaccineren.

Dit lopen verschillende mensen ,met verstand van zaken, al maanden te roepen. maar niemand luisterde naar hun, of verklaarden ze voor gek. Nu de WHO er niet meer omheen kan en het zegt is het ineens waar. Stelletje doobies die het zijn.

Hoogleraren, doktoren, wetenschapper en andere experts roepen al maanden dat de hele vaccinatie één en al vergif is voor het menselijke lichaam. Het verzwakt o.a. je immuunsysteem en is eigenlijk helemaal niet nodig. Maar toch willen ze ons vol met giftige stoffen volspuiten. Nou mij niet gezien, ik zorg wel wat beter voor mezelf de komende maanden, daarnaast is er nog altijd Zilverwater.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: