vrijdag 17 juli 2009

U heeft kanker, oh nee toch niet...

LONDEN - Een Britse man nam ontslag en maakte al zijn spaargeld op nadat hij te horen had gekregen dat hij kanker had en nog maar kort te leven.

Nu blijkt dat in het ziekenhuis een foute diagnose is gesteld en de 'patiënt' slechts een onschuldig abces had, meldde de Britse krant The Sun vrijdag.

De man kreeg in april 2007 na een galblaasonderzoek het vreselijke kankerbericht te horen.


In de maanden die hem nog zouden resten, wilde hij niet meer werken, maar alleen nog leuke dingen doen. Zo kocht hij een motor en een auto.

Zware medicatie

Ook zijn vrouw stopte met werken om de man te verzorgen. Wellicht is dat nu wel echt nodig. De man is namelijk behoorlijk ziek geworden van alle zware medicatie die hem is toegediend.

Hij eist een schadevergoeding van het ziekenhuis, dat inmiddels verontschuldigingen heeft aangeboden voor de medische misser.

Bron:Nu.nl


Nou daar ben je verdikkeme lekker klaar mee! Krijg je te horen dat je niet lang meer hebt, blijkt het stierenpoep te zijn. Nou ja, meneer moet blij zijn, dat hij nog mag door leven.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: