dinsdag 28 juli 2009

Ex-burgermeester vraagt om aandacht voor chemtrails!

EVERGEM - Tijdens het vragenhalfuurtje van de burger beweerde ex-burgemeester Peter Vereecke dat de jongste dagen vliegtuigen boven Evergem zware metalen, chemische stoffen en virussen verspreidden.

Vereecke was zes jaar burgemeester, maar zegde de politiek vaarwel om zich te verdiepen in diverse problematieken. Daarbij ontdekte hij de chemtrails. 'Op een hoogte van 10 kilometer laten vliegtuigen lijnen van gecondenseerde waterdamp na. Die verdwijnen snel. Op heldere dagen zien we in de lucht echter bredere sporen die urenlang zichtbaar blijven. Dat zijn chem(ical) trails', stelde de Sleidingenaar.

Volgens hem zijn de door de sproeivliegtuigen verspreide stoffen makkelijk te identificeren. 'Ik diende meermaals klacht in bij de politie, maar zonder reactie. Daarom vraag ik het college om bij de ministeries aan te dringen dit te onderzoeken.' 'Wij kunnen enkel aan de alarmbel trekken', repliceerde schepen voor Volksgezondheid Luc Uyttendaele (PVG-SP.A). (ivh)
Bron:Het Nieuwsblad
Het wordt gewoon niet serieus genomen, dat is het ergste. Men wordt behandeld als één of andere leipo.
Dat men het niet gelooft is één ding, maar dat iemand z'n meldingen zonder onderzoek zomaar wordt weggeschreven is wel heel erg. Er zullen zat mensen zijn die zoiets hebben van "Mooi, dat ze aan deze onzin geen gehoor geven." Maar voor je het weet geven ze helemaal geen gehoor meer aan je meldingen. Het is best wel beledigend dit. Dit is net als wanneer ze niet serieus werk maken als je fiets of iets anders van jou gejat is. Dan komen ze meestal met zo'n opmerking van "Ik zou het maar vergeten, die vinden we niet meer terug."
Op dat moment weet je dat ze er 0,0 werk van gaan maken, hier lachen ze je er nog even bij uit ook.

2 reacties:

jo zei

chemtrails, verplichte vaccins, gevaarlijke bestralingen met zendmasten en erger nog hun zeer hoogfrequente repetitoren, nanochips en mindcontrol en binnenkort heel wat dissidenten die de grote vervolging zullen ondergaan in bvb reeds meer dan 600 FEMA(concentratie)kampen ! Wie blijft zijn (verdoofde)hoofd nog in het zand steken ?

De Republiek zei

Te veel mensen nog ben ik bang.

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: