woensdag 15 juli 2009

Bio-genocide onder de bevolking?

Op wanttoknow.nl staat sinds zondag een zeer interresant stuk over hoe bepaalde organisaties en regeringen het volk langzaam loopt af te maken. Het is een interresant stuk, met veel informatie en bronnen naar meer informatie.

Ik raad iedereen aan om dit stuk zeker goed door te nemen, dan heb je in ieder geval een idee wat ons allen wordt aangedaan.

Het afgelopen uur heb ik besteed aan het beluisteren van de YouTubes, die je hieronder kunt afspelen. Helaas zijn ze in het Engels, maar de intensiteit van de inhoud is ons té heftig om dit niet tóch te plaatsen. Met dank aan Arend Zeevat voor de info! (wie wil overigens een vertaling verzorgen van deze YouTubes?!)

De YouTubes laten je een interview met Jane Bürgermeister horen. Jane is journaliste en heeft het aangedurfd, om processen te beginnen tegen de hoogste wereldoverheids-instanties die wij kennen.
Bron:
Wanttoknow.nl


Jane is van Ierse/Oostenrijkse komaf en heeft in het verleden artikelen voor o.a. Nature en het Britse Medical Journal geschreven. Ze WAS Europees correspondent van de Renewable Energy World website (HIER), en heeft ook op dit vlak (duurzaamheid) veel publicaties op haar naam staan. Maar ze is volledig nu bezig met het zich uitrollende drama van de griepvaccinaties. Neem een kijkje op haar huidge site, HIER. Elk moment nieuwe onthullingen, nieuws.
Bron:
Wanttoknow.nl



Dit zijn maar enkele fragmenten uit de tekst.
Het wordt daarnaast nog ondersteund door film en foto's.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: