maandag 13 juli 2009

The Disclosure Project




Nee het gaat hier niet om een hippe nieuwe electro band.
Het gaat over de in 2001 door Steven M. Greer, M.D. opgerichte non-profit onderzoeksorganisatie, die de waarheid over UFO's, buitenaardsleven naar boven willen halen. Deze researchers zijn er namelijk van overtuigd dat we niet alleen zijn in het universum en dat bepaalde regeringen en groeperingen hier op aarde de waarheid omtrent dit fenomeen verborgen houdt voor het volk.

De groep bestaat voornamelijk uit oud-militairen, nobelprijs winnende wetenschappers, oud-medewerkers van NASA en mensen uit de politiek. Deze mensen hebben in hun leven en loopbaan zoveel gezien omtrent buitenaardsen etc, dat zij het niet meer aan kunnen zien hoe wij voorgelogen worden door bepaalde regeringen. Het zijn dus geen heikneuters of sociaal gehandicapten die met hun anale probes aankomen zetten. Dit zijn mensen die zich in bepaalde posities van macht hebben bevonden, waarmee zij toegang hadden tot bepaalde informatie die ons, het volk, ontnomen is.

Op hun site kan je meer dan 400 getuigenissen vinden van 400 verschillende hooggeplaatste mensen die hun ervaringen delen met ons. Van oud senatoren tot ou-hoofden van Nasa en andere organisaties, ze zijn er allemaal te vinden. Ook tref je meer informatie over de groep, hun doel en hun bezigheden. De site houdt je ook op de hoogte van de verschillende evenementen die zij houden en bijwonen.

Of je er nou in gelooft of niet, je kan niet anders dan er even bij stil te staan dat zoveel mensen hun zeer goede namen zo op het spel zetten omdat zij geloven in wat ze doen en brengen.
Zou er dan toch iets gaande zijn?

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: