zondag 19 juli 2009

Het spookt in Nederland!

Ben je geinteresseerd in geesten en echte 'spookhuizen'? Dan is 'The Ghosthunter' echt iets voor jou. 'The Ghosthunter', bekend geworden door de ontdekking van het Spookhuis van Sas van Gent, is een website waar je een veelheid informatie kan vinden over geesten, spookkastelen en -huizen, geesten op foto's en nog meer mysterieuze onderwerpen.

'The Ghosthunter' werd bekend door de ontdekking van het Spookhuis van Sas van Gent, op de grens van Nederland en Belgie. Dit huis kreeg wereldwijd aandacht nadat er werd onthuld dat er entiteiten aanwezig waren. Regelmatig kwamen de media kijken en ook vele bekende Nederlanders en Belgen zijn met 'The Ghosthunter' mee geweest en elke keer was er wat nieuws te melden in of rond het spookhuis.

Informatie over het Spookhuis van Sas van Gent, maar ook vele andere spookhuizen en -kastelen in Nederland en Belgie en ook daarbuiten, kun je vinden op de site van'The Ghosthunter'. Evenals informatie over andere interessante, geest-gerelateerde onderwerpen. Je kunt er bovendien ook DVD's bestellen met documentaires over verschillende spoekhuizen en -kastelen.

Bron:Spiritualiteit.blog.nl

Heb je een avondje of nacht niks te doen? Ga dan met vrienden, of alleen naar één van de vele spookhuizen en-kastelen die Nederland en België rijk zijn. Wat is er nou spannender dan met je zaklampje door de donkere gangen en kamers van een echt spookhuis of -kasteel te lopen? Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande link. Misschien spookt het bij jou in de buurt....

BOEH!

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: