vrijdag 11 september 2009

Wat is er de laatste tijd toch met het vliegverkeer?

Ben ik de enige die zich verwondert over het feit dat er dit jaar zoveel incidenten en ongelukken gebeuren op gebied van luchtverkeer? Hoeveel vliegtuigen zijn er sinds eind 2008 niet neergestort, stuk of 9 a 10? Je hoort ook wel om de week iets over een bijna ongeluk of een incident met een vliegtuig. Nu lees ik op niburu.nl dat er de afgelopen 5 dagen nogal wat aan de hand blijkt te zijn in de VS op gebied van vlucht incidenten etc.



9 september 2009, 17:17 uur
Via het GLP forum werd onze aandacht getrokken door een topic met de titel “What’s with all the airplane accidents in the US?”. De poster verwondert zich over het feit dat er meer dan 20 incidenten met vliegtuigen hebben plaatsgevonden in de afgelopen 3 dagen, dit nog nooit zo heeft gezien en of iemand er een verklaring voor heeft.
Op de Alertmap van de VS, zagen we dat er in de afgelopen vijf dagen zelfs meer dan 50 ongevallen met diverse soorten vliegtuigen zijn gerapporteerd in 5 dagen tijd; een gemiddelde van 10 per dag, wat extreem veel is.
Het opmerkelijkste hiervan is, is dat het hoge aantal ongevallen zich alleen beperkt tot de VS.
Op de World Alertmap kunt u op een overzichtelijke manier checken dat dit daadwerkelijk het geval is.

Bron: Niburu.nl

Zou dit iets met de elektromagnetische velden te maken hebben, of staan onze vliegtuigen op punt van instorten? Of is er iets anders gaande?

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: