maandag 7 september 2009

Vaccinaties mogelijk toch verplicht?

Ik lees nu al een dag of twee dat de zogenaamde vrijwillige inenting toch niet zo vrijwillig zal zijn, tenminste niet in Frankrijk. Uit gelekte documenten, blijkt dat de Franse regering opdracht heeft gekregen om zoveel mensen als mogelijk in te enten, of ze het nou willen of niet. Veel mensen zijn nu bang, dat het in andere EU landen ook zo zal gaan. Nou ze moeten het eens proberen om mij iets te verplichten. Zelf denk/hoop ik niet dat men hier mensen gaat verplichten. Bij een deel van de bevolking komen ze dan van een koude kermis thuis. Waar mij het om gaat, is dat ze ons vol willen spuiten met iets waar ze niet eens de echte werking van weten en waarvan bekend is dat het niet eens echt werkt. Waarom wil je iemand vol spuiten met iets waar je van weet dat niet werkt?



Uit een uitgelekt intern document van de Franse overheid blijkt dat de 'vrijwillige' vaccinaties tegen de Mexicaanse griep op het laatste moment tóch afgedwongen zullen worden. De bedoeling van dit bedrog is om de Franse bevolking zo lang mogelijk in het ongewisse te laten en daardoor zo rustig mogelijk te houden. Aangezien Frankrijk lid is van de EU, rijst de vraag of de vaccinatiesprogramma's in de andere EU landen -waaronder Nederland- mogelijk net zo 'vrijwillig' zullen blijken te zijn?
Lees en huiver hoe de Franse overheid van plan is om -buiten alle reguliere gezondheidsinstellingen en huisartsen om- op een militair-achtige stijl de hele bevolking verplicht te gaan injecteren met het uiterst schadelijke vaccin tegen de Mexicaanse griep.
Vorige week benadrukte de Franse minister van Gezondheid, Roselyne Bachelot, dat de griepvaccinaties 'vrijwillig' zullen zijn. Wel drong ze er bij alle Fransen op aan om het vaccin te laten injecteren, wanneer dit halverwege oktober beschikbaar zal komen. Frankrijk heeft ter waarde van 1 miljard euro 94 miljoen doses besteld, ruim voldoende voor de 61,5 miljoen inwoners van het land.De eerste doses zouden inmiddels gearriveerd zijn.
Het eerder genoemde uitgelekte document, waar Bachelots handtekening onder staat en tevens die van haar collega van Binnelandse Zaken, Brice Hortefeux, beschrijft een systematische procedure waarbij de hele bevolking in speciale beveiligde 'vaccinatiecentra' door 'vaccinatieteams' zullen worden geinjecteerd. Schoolkinderen zullen -net als in de VS- worden gevaccineerd door mobiele teams, die van school tot school zullen gaan. Ook baby's vanaf 6 maanden oud zullen het vaccin toegediend krijgen.
Juist het feit dat de reguliere gezondheidszorginstellingen en de huisartsen geen enkele rol in het vaccinatieprogramma zullen spelen, doet de massale vaccinatieplannen eerder lijken op een militaire operatie dan op een publieke gezondheidscampagne.
 Het document vermijdt zorgvuldig het woord 'gedwongen', maar stelt wel degelijk dat de hele bevolkingzonder uitzondering gevaccineerd zal worden. Eeder besloot de overheid van Griekenland om, gebruik makend van dezelfde misleidende termen, de hele bevolking gedwongen te gaan vaccineren tegen de Mexicaanse griep.Dat velen hier intrappen en/of dit weigeren te geloven bleek onder andere uit diverse commentaren onder het desbetreffende artikel op deze site.
Een ander zeer belangrijk aspect dat in het uitgelekte document wordt omschreven is de speciale volg- en opsporingsprocedure waarmee via de wettelijke verplichte, met een microchip uitgeruste Franse medische ID-kaarten nauwkeurig bijgehouden zal worden wie het vaccin reeds ontvangen heeft, en wie niet.'Gegevens van de gezondheidsverzekeraars zullen worden gebruikt om ervoor te zorgen, dat iedereen de giftige 'varkens'griep vaccinatie zal ontvangen,' concludeert theflucase.com na analyse van het uitgelekte document. 'Het document benadrukt de noodzaak om maatregelen te nemen om van ieder afzonderlijk persoon in Frankrijk te bepalen of deze reeds gevaccineerd is of niet.' 
'Het document van de Franse overheid blijkt een huiveringwekkend plan te zijn om over slechts vier wekenmassamoord te plegen op de Franse bevolking door middel van giftige vaccins, onder het mom van bescherming tegen een pandemie. Verondersteld wordt dat vergelijkbare documenten zich in alle 194 bij de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) aangesloten landen bevinden,' aldus theflucase.com.
'Deze documenten zijn gericht aan hooggeplaatste overheidsofficials die bevolen wordt om een gedwongen vaccinatieprogramma in te voeren en dit te coördineren en hier toezicht op te houden. Halverwege september moeten de plannen hiervoor gereed liggen. Het algemene publiek wordt pas eind september via de lokale pers op de hoogte gesteld.'


'Het opzetten van grootschalige vaccinatiecentra op 'beveiligde' lokaties vertoont huiveringwekkende overeenkomsten met de Nazi concentratiekampen zoals Buchenwald, waar de gevangen werden vermoord met injecties.'
Het Franse document bevat verwijzingen naar Franse wetten (artikelen L3131-8 en -9) die stellen dat gezondheidspersoneel verplicht is om mee te werken aan het door de overheid afgekondigd evaccinatieprogramma, en dat bij weigering 'sancties' zullen volgen.
Zoals we in reeds een groot aantal artikelen (links onder het artikel) beschreven, worden alle normale veiligheidsprocedures bij het komende vaccinatieprogramma met voeten getreden. Zo is het vaccin niet getest, bevat het vaccin kwik, wat aangetoond autisme en neurologische aandoeningen veroorzaakt, en is er tevens een enorme hoeveelheid van het gevaarlijke ingrediënt squalene in verwerkt. Neurologen in het Verenigd Koninkrijk zijn per brief op de hoogte gesteld dat het vaccin een sterk verhoogd risico geeft op het Guillain-Barre Syndroom (GBS), een ernstige en soms dodelijke neurologische aandoening.
Het blijft verbijsterend hoe weinig verzet er is vanuit de bevolking van bijvoorbeeld landen zoals de VS, Frankrijk maar ook Nederland, en hoe de meeste mensen klakkeloos aannemen dat het vaccinatieprogramma inderdaad 'vrijwillig' zal zijn - 'want dat wordt ons toch verteld'?
Een recente studie toont echter opnieuw aan dat de meeste mensen krampachtig, vaak tegen alle feiten en bewijzen in, de leugens van overheden blijven geloven. Helaas lijkt dit wat betreft het komende vaccinatieprogramma tegen de Mexicaanse griep ook het geval. Hoe dan ook, er zijn gelukkig inmiddels voldoende websites waar men kan lezen wat er wérkelijk in deze vaccins zit, en waar deze vaccinaties toe dienen.  
Waarschijnlijk plaats ik binnenkort een artikel over wat te doen als u onverhoopt tóch geinjecteerd wordt met het giftige Mexicaanse griep vaccin.  
Xander


Bron: Xander Nieuws

1 reacties:

Anoniem zei

zou het geen goed idee zijn dat onze ministers, allemaal het goede voorbeeld zouden geven om zich het eerst te laten vaccineren, want die ontspringen natuurlijk met hun staatsecretarissen en ambtenaren deze dans de macabre.Het moet wel in het bijzijn van getuigen gebeuren,want uiteindelijk zijn deze hoge pieten er verantwoordelijk voor, voor deze opruiming van jong en oud

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: