dinsdag 1 september 2009

432Hz – De Natuurlijke Universele Stemming

Werkelijk een prachtig stuk!

Op de site heb je het muziekstuk van Jendayi kunnen beluisteren in 432 Hertz. De ‘normale’ 440 Hertz-standaard, die dus algemeen als basis voor muziek en muziekinstrumenten wordt gehanteerd, is eigenlijk helemaal niet zo normaal. In ieder geval niet voor je lichaam en je mentale ‘veld’. Geluid dat in 432 Hertz bij je binnenkomt, resoneert veel meer met je, dan de 440 Hertz geluiden. Andersom gezegd: 440 Hertz ’stoort’.

Over de achtergronden van dit verhaal, plaatsen we hier het artikel van René Klever, die net als veel andere pionierende muzikanten, bezig is om de 432 Hertz toe te passen op zijn muziek en hier ook mee te experimenteren.

Waarom is er dan een 440 Hertz-standaard als deskundigen weten dat die 432 Hertz een stuk meer balans brengt. Nou dat is dus precies het punt! Uit-balans halen.. Wat ‘ze’ willen hiermee willen bereiken is iedereen van zijn natuurlijke afstemming af te halen en daarmee de spirituele ontwikkeling tegen te werken. Een poging die -zeker in deze tijd- sowieso al tégen de stroom in gaat..!
Bron:
Wanttoknow.nl

Ik zou zeggen lees het eens goed door...

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: