dinsdag 25 augustus 2009

Buitenaardse baby mysterie in Mexico?!

Blijkbaar is er in 2007 een alien baby gevangen in Mexico, apart dat zulke dingen niet in het nieuws komen. De alien baby zou door boeren gevangen zijn, maar jammer genoeg daarna vermoord. Toen de alien begon tegen te spartelen na zijn gevangenschap werden de boeren zo bang dat ze de "baby" in het water dompelden en daar UREN lang vast hielden tot het stierf. (Wordt er gewoon een beetje misselijk van) Vervolgens is het lijkje naar verschillende universiteiten verzonden voor verschillenmde onderzoeken, die nu nog bezig zijn.

Ik snap best dat die mensen die deze baby vingen zich kapot schrokken, redelijk normale reactie voor een gemiddeld persoon, maar om dan het direct op zo'n gruwelijke manier om het leven te brengen? Ik had graag gezien dat ze het anders hadden opgelost, maar goed het is gebeurd.

De levende 'alien-baby' is in mei 2007 bij een boerderij in de val gelopen. Het wezen is al die tijd door de eigenaren van de boerderij bewaard. Volgens hen schreeuwde en spartelde het wezen hevig toen het werd gevangen. De boeren waren zo bang dat ze het net zo lang onder water hielden tot het was verdronken, vertelden ze op de Mexicaanse televisie. Dat zou uren geduurd hebben. Pas onlangs gaven ze het lichaam vrij.

Wetenschappers van universiteiten onderwerpen het momenteel aan verschillende onderzoeken, meldt de Duitse krant Bild. Het lichaam zou kenmerken hebben van een hagedis (zoals tanden zonder wortels, lange tijd onder water kunnen zijn), maar ook van de mens, bijvoorbeeld de structuur van bepaalde gewrichten. Het brein zou zeer intelligent zijn; met name het deel dat verantwoordelijk is voor het geheugen bij de mens.

Beelden van de vondst zijn naar buiten gebracht door 'ufo-expert' Jaime Maussan. Hij is er van overtuigd dat het echt om het lichaam van een buitenaards wezen gaat.

In de regio waar de 'alien' is gevonden worden er dikwijls meldingen gedaan van ufo-waarnemingen en graancirkels

Bron:Telegraaf.nl


Valt me trouwens op dat steeds meer grote media zich bezighoudt met dit soort berichten, toch grappig om te zien na dat ze het jaren lang hebben ontkend en afschilderden als flauwekul en onzin.


Beelden


0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: