woensdag 5 augustus 2009

9 september 2009, een dag van samenkomst....

9 september 2009 belooft een dag van meditatie, samenkomst en spiritualiteit te worden als we de mensen van www.solara.org.uk mogen geloven. Op die dag zal er een wereldwijde spirituele samenkomst ontstaan als het aan hun ligt, dit is namelijk de dag dat mens en haar buitenaardse broeders contact zullen maken. Tenminste op spiritueel gebied dan. Het doel hier van is om onze geest beter voor te bereiden op de ascentie die ons te wachten staat. Op 09-09-09 zullen de energiën namelijk heel speciaal zijn, waardoor dit allemaal mogelijk zal zijn.


The energies of the 9/09/09 will be very special. We are called to gather in like-minded groups on this day to raise our consciousness and therefore raise the vibration of the entire planet. It is time for all Warriors of the Light to unite!
Bron: Solara

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: