dinsdag 11 augustus 2009

Alternatieven genezingsmiddelen mogen niet van VWA. Iedereen moet aan de Tamiflu!

Nu mensen het hele tamiflu en vaccinatie verhaal een beetje zat zijn en kijken naar alternatieve geneesmiddelen lijkt het VWA (Voedsel en Waren Authoriteit) mensen als nog te willen sturen om gewoon aan de Tamiflu te gaan of in ieder geval wat zij als geneesmiddel betitelen.

Waarschuwing voor nepmiddel tegen Mexicaanse griep

Uitgegeven:11 augustus 2009 09:53
Laatst gewijzigd:11 augustus 2009 09:53

DEN HAAG - De Voedsel en Warenautoriteit (VWA) waarschuwt voor nepgeneesmiddelen tegen de Mexicaanse griep. Een woordvoerster van de VWA bevestigde dinsdag een bericht daarover in het Nederlands Dagblad.

De VWA is een onderzoek begonnen naar de aanbieders van colloïdaal zilver op internet.

De aanbieders beweren dat mensen met dat middel kunnen voorkomen dat ze de Mexicaanse griep oplopen.


De VWA zegt dat het een levensmiddel is en ''daar mag je geen geneeskracht aan toe schrijven''. Colloïdaal zilver is water met erg kleine zilverdeeltjes en wordt soms gebruikt als voedingssupplement.

Reguliere kanalen

De VWA adviseert alleen gebruik te maken van de ''reguliere kanalen'' om geneesmiddelen te kopen tegen de Mexicaanse griep.

Onlangs benadrukte directeur Roel Coutinho van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) dat mensen zich niet moeten laten verleiden tot allerlei middeltjes die nu op de markt komen. ''Er wordt een hoop onzin verkocht. De producten spelen in op angst. Alleen Tamiflu werkt.''

Die virusremmer wordt vanaf deze week alleen nog voorgeschreven aan mensen die bij griep een risico lopen. Zij zijn vatbaarder voor complicaties, zoals een longontsteking. Zieken die geen risico lopen, kunnen het middel krijgen, maar moeten het dan wel zelf betalen.

Bron: Nu.nl


Ok mensen alleen Tamiflu helpt, niet meer naar die andere kwakzalvers met hun natuurlijke middeltje luisteren.
Het VWA heeft gesproken, alleen HUN tamiflu helpt tegen de griep. Mensen moeten zich inderdaad niet laten verleiden tot allerlei middeltjes die nu op de markt komen. Maar mensen moeten zich helemaal niet laten verneuken door dit soort berichten. Tamiflu en de vaccin zijn in mijn ogen vele malen erger dan dat hele virus bijelkaar.

Nu zeg ik niet dat iedereen aan de zilverwater moet gaan, wat trouwens NOOIT als geneesmiddel tegen varkensgriep is gebracht. Maar als middel om je immuunsysteem wat te versterken. Nu doen ze als of het niets anders dan een voedingssuplement is ofzo. Ik vind het nogal matig om eerlijk te zijn. Ik hoop alleen dat men zich door dit soort praat niet laat bang maken.


Alleen Tamiflu helpt!


Het blijkt zelfs volgens bepaalde berichten, dat Tamiflu al helemaal niks meer uithaalt tegen de sterkere griepvirussen. De LA Times schreef hier maanden geleden al een stuk over, ver voor het officiele bekendmaken van de varkensgriep. Toen was al bekend dat Tamiflu niks meer uithaalt tegen griepvirussen en toch willen ze ons er allemaal aan hebben? Omdat nu alleen Tamiflu werkt tegen de griep?

Zilverwater mag dan geen geneesmiddel zijn, wat nooit beweerd werd, maar het helpt je lichaam zeker wel om zich aan te sterken om infecties beter tegen te gaan en is veel meer dan een voedinssuplement. Maar goed het mogelijke gevaar van Tamiflu is blijkbaar niet van belang.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: