dinsdag 18 augustus 2009

Britse minister ingelicht over Rendlesham incident!

Mensen die zich bezighouden met ufo's en andere buitenaardse fenomenen zullen het incident van Rendlesham wel kennen als de Britsche Roswell. In 1980 werd daar bij een Amerikaanse luchtmachtbasis verscheidene ufo's waargenomen. Enkele soldaten maakten meldingen van vreemde lichtbollen die over het bos vlogen. Er zijn zelf geluidsbanden van het incident. Natuurlijk werd dit allemaal in een doofpot gestopt en de lichten werden weggeschreven als licht van een verder op gelegen vuurtoren.

Nu blijkt, na hetvrijgeven van hun ufo-files door deBritse regering, dat het incident misschien toch meer voorstelde dan de authoriteiten ons destijds wilden doen geloven. Onlangs is namelijk een Britse minister ingelicht over het incident.

The "Rendlesham incident" involved American airmen from RAF Woodbridge who reported seeing mysterious lights.

Witnesses said a UFO was transmitting blue pulsating lights and sending nearby farm animals into a "frenzy".

Lord Hill-Norton's letter said either a craft had entered UK airspace with impunity or US airmen were capable of a "serious misperception".

Bron: BBC News


Niet alleen werd de minsiter ingelicht over het voorval, maar ook mogelijke plausibele oorzaken werden genoemd. De oorzaak die mij het meest logische lijkt is de Stealth vliegtuig mogelijkheid. In die tijden werd er veel geëxperimenteerd door bepaalde regeringen, bijvoorbeeld de VS, met Stealth vliegtuigen. Vooral de UK en de rest van voornamelijk West-Europa lijken veelvuldig door de Amerikanen gebruikt te zijn om deze toestellen te testen. Dus het hele buitenaardse incident kan gewoon een testvlucht geweest zijn van een prototype stealth vliegtuig, wat heel aannemelijk klinkt.

"From the mid-1980s you start to see triangular-shaped objects - this is the era of US stealth aircraft. I think it's clear that people see what they expect to see."
Bron:
BBC News

Ondanks deze uitspraken, blijven veel mensen geloven dat het in Rendlesham en omgeving ging om een buitenaards ruimte schip en niet om Stealth vliegtuig of ander aardse vliegende voorwerpen.
Persoonlijk heb ik zoiets van het is goed mogelijk dat het idd om een prototype stealth vliegtuig ging destijds. In die tijden waren de Amerikanen idd druk bezig met het ontwikkelen van dit soort vliegtuigen, dus het is heel plausibel. Maar dan zijn er nog een aantal "feiten" die niet verklaard kunnen worden door de Stealth vliegtuig theorie. Feiten als het uitvallen van de wapens die op de Amerikaanse legerbasis gestationeerd waren, de meldingen van een alnding en aparte wezens in het bos.


Wat er in Rendlesham is gebeurd zullen we misschien nooit voor de volle 100% weten, maar dat er iets is gebeurd en dat deze gebeurtenis in een doofpot werd gestopt is duidelijk. Misschien was het inderdaad een nieuwe Stealth vliegtuig van de Amerikanen, misschien was het wel een buitenaards bezoek of misschien was het wel iets compleet anders.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: