maandag 1 maart 2010

Earthhealing vrijdag 5 maart 2010!

Aanstaande vrijdag 5 maart zal BinnensteBuiten Live Radio een earthhealing gaan houden via de uitzending. Gezien alle recente activiteiten en de toename van de nieuwe energie leek het een aantal mensen een leuk en goed idee om een earthhealing te doen. Wil je hier aan mee doen, luister dan tussen 20:00 uur en 21:00 uur naar BinnensteBuiten op Utopia Radio!
Het kan geen kwaad lijkt me en een fijne groep meditatie is altijd mooi meegenomen toch? 




Over BinnensteBuiten Live Radio:


Geinteresseerd in het paranormale of het spirituele? En heb je hier vragen over? Stel ze dan het radioprogramma BinnensteBuiten van Utopia Radio. Medium Sjoerd Hidma beantwoordt jullie vragen en geeft readings. Er is een chat waarin de luisteraars direct hun vragen en reacties kunnen schrijven, waarop direct door ons wordt gereageerd. Ook ontvangen we geregeld andere interessante gasten. Tussendoor draaien we rustige en sfeervolle muziek. Kortom, een paar informatieve en relaxte uurtjes voor het weekend begint.


Over Utopia Radio:



Utopia Radio


In Unity We Are. Het radiostation waar mensen samen- en thuiskomen op het gebied van spirituele ontwaking en groei. 

De Wereld waarin we leven is onderweg naar haar Nieuwe frequentie, een frequentie die alleen begrepen kan worden wanneer we leven vanuit ons hart en ware natuur. Utopia Radio wil met haar programma’s en haar makers zoveel mogelijk mensen verbinden die kiezen voor de Nieuwe Wereld en deze gezamenlijk vorm geven.

Utopia Radio stelt zich ten doel verbinding en Eenheid tussen mensen te bevorderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk live-programma’s en een chatroom die aan de radiozender verbonden is. Luisteraars kunnen interactief deelnemen aan datgene wat op de radio besproken wordt en ook kunnen er direct vragen aan de presentator en gast(en) gesteld worden.
Utopia Radio zendt momenteel uit vanuit de Verenigde Staten, Nederland en Canada het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.

De programma’s worden zelfstandig gemaakt door de verschillende programma makers en zijn gericht op spirituele ontwaking en groei. Mocht u vragen/suggesties/opmerkingen hebben over bepaalde uitzendingen stuur dan een email naar redactie@utopiaradio.com .
Eenheid is het doel, liefde en licht is de focus

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...