zondag 28 februari 2010

El Morya Evenementen Update 28/10 februari


26 februari 2010
El Morya: Evenementen Unfolding

Geliefden,

Ik kom op deze dag te spreken met u over de ontplooiing gebeurtenissen die zal plaatsvinden binnen een zeer korte tijd. Dit is allemaal in het Goddelijk Plan voor de Aarde en al op haar en zal inluiden grote veranderingen langs de lengte en breedte van uw Planet. Veel zal bekend gemaakt worden en het licht komen en de mensheid zal moeilijk worden gebracht aan te passen en aan te passen aan alles wat zich voordoet.Uw taak, Geliefden, is te blijven stabiel houd je steeds grotere Licht en zich te concentreren op de wereld die u al hebt gemaakt en die zelfs nu manifesteert op uw niveau van het bestaan.

Wij vragen u, de Lichtwerkers, bijeen te brengen op de juiste momenten en elkaar steunen als je de Aarde en de miljarden mensen die voelen verbijstering, opwinding, schoorvoetend en angst op enkele van de verschijnselen die voort zullen komen om hen te ondersteunen. Weet dat alles goed is en dat dit manifesteert in overeenstemming met het Goddelijk Plan. Er zullen ook meer dan waarschijnlijk worden energieën die voort zullen komen die niet voor het hoogste goed van allen, maar deze energieën en de wezens die met hen samenwerken worden goed gecontroleerd en hun plannen zal zeer zeker mislukken. Uw vlak van het bestaan dat ondersteund leven voor zo lang is nu snel verouderd en het nieuwe vliegtuig neemt zijn plaats. Het is een beetje verwarrend voor alle op de aarde, en als Lichtwerkers, hebt u al ervaart deze vele veranderingen.

Mensen om je heen blijven wakker uit hun eeuwenoude slaap en vegen de slaap uit hun ogen en zijn op zoek om hen heen met nieuwe ogen, kritische ogen.De Great Awakening is nu begonnen in ernst en de maand maart 2010 zal zien grote en ingrijpende acties. Het opnieuw ontsteken van de Grote kristallen gaat plaatsvinden en de energieën die al op de Aarde en de Aarde zelf ervaring tijdens de komende tijd zal de hele wereld revolutie door de effecten ervan op elk atoom en cel, element en molecule met de toename in het Licht en frequentie. Dit zal anders vertalen voor elk wezen op de aarde, voor alle afhangt van hun licht quotiënt en frequentie niveau, maar het zeer zeker zal de mensheid naar een hogere en beter niveau dan het is op dit moment.

Dit is en blijft een groot werk voor degenen die ondersteuning van de Aarde en haar wens om al haar inwoners veilig te zien door de overgang. Het zal niet gemakkelijk herkenbaar voor de meeste van de mensheid als grote energiestromen per se, zoals het is en zal blijven met onze Geliefde Lichtwerkers, maar er zullen veranderingen die plaatsvinden binnen het bewustzijn van allen die leven op en in de aarde.Het stuk gaat over om te beginnen en vele, vele waarnemers die het recht hebben om deel te nemen in deze tijd van Kosmische gedenkwaardige geschiedenis verdiend, zijn druk bezig met het nemen van hun plaatsen, wachten op hun keu. Het gevoel van opwinding en anticipatie en verwondering grepen iedereen die kijken en nemen deel aan deze meest sublieme gebeurtenissen.

In de komende drie weken, het is goed voor Lichtwerkers overal actief te houden hun Licht quotiënt en frequentie niveaus op het hoogst mogelijke, voor dit enorm zal helpen om uw wereld te houden gestabiliseerd. De wens van de Aarde heeft ooit om veilig te reizen naar haar nieuwe bestemming met alle op haar. Als het mogelijk is voor u, reis naar de Nieuwe Aarde Opgevaren werkelijkheid en anker uw bedoelingen zijn er, zodat je anker dit nieuwe vliegtuig van het bestaan aan u als wij de vibrationele veranderingen in deze tijd doorkruisen. De meesten van u zijn transduceren dit Licht voor vele, vele maanden en dit zal toenemen in volume zeer binnenkort. Velen van u zullen in gevoelens van gelukzaligheid en vreugde en dat zal meestal vertalen als staten van slaperigheid als u het uitvoeren van uw dagelijkse disciplines. Laat dit gebeuren zonder weerstand. Alle risico's zijn gedekt en alles is in gereedheid om te beginnen.
We staan met grote anticipatie, vreugde en ingehouden adem!

I AM El Morya

© 2010 Marlene Swetlishoff
Toestemming wordt gegeven aan deze boodschap zo lang als het bericht wordt geplaatst in zijn geheel, en niets is veranderd, of veranderd op welke wijze en credit Scribe, auteursrecht en de website is opgenomen. www.therainbowscribe.com
Dank u voor het opnemen van de bovenstaande website link bij het posten van dit bericht.
Bron: Galacticfriends.com

Ik vond dit wel een handig berichtje om te posten, het startsein lijkt gegeven te zijn. Maart wordt blijkbaar geen saaie maand.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...