zaterdag 27 februari 2010

Aardbevingen, sneeuw en tsunami's.. Het begint nu wel erg te komen

Ok het ligt misschien aan mij, maar het lijkt echt als of de motor is gestart en de rit echt elk moment kan gaan beginnen. De afgelopen weken zijn op gebied van natuurlijke fenomenen erg actief geweest. We hebben aardbevingen gehad, buitengewoon winterweer, een tsunami en vele vreemde verschijningen.
Een maand geleden werden Californië en Haiti getroffen door aanzienlijke aardverschuivingen, China volgde niet al te lang geleden en nu zijn Chili en Japan het volgende slachtover. Chili krijgt ook nog een tsunami op hun bord na de beving. Naast dit lijken de VS en de UK in de macht van de winter te zijn gezien daar grote delen bedolven zitten onder sneeuw en ander winterse weer. Stukken ijs ter groote van Luxemburg brokkelen af van de zuidpool.


Naast al dit natuurgeweld hebben er ook andere grote gebeurtenissen en ontdekkingen plaatsgevonden. De prehistorische muurschilderingen met zeer duidelijke afbeeldingen van wat wij nu UFO's en kosmonauten zouden noemen. De Vele meldingen van vreemde lichten van de hele wereld. Eerst leek het zich allemaal in het oosten te consenteren, maar nu lijkt het fenomeen zich over de hele wereld verspreid te hebben de afgelopen weken en maanden. Van Italië, Bosnië en  Hongarije tot Mexico, Chili en Argentinië zijn er de laatste weken vele meldingen binnengekomen. Maar ook landen als China en de VS worden blijkbaar steeds vaker bezocht door deze verschijningen. Het zijn UFO's in de meest pure betekenis van de term, het zijn 
on-identificeerbaar vliegende objecten. Dat betekent niet direct buitenaards, het betekent alleen dat we niet weten wat het is. Te veel mensen houden vast aan het idee dat UFO meteen buitenaards moet zijn. Maar dat is niet zo, het is alleen onbekend of onherkenbaar.


Ik heb geen idee of het natuurlijke fenomenen zijn of buitenaardse of inter-dimensionale bezoekers. Zo ver ik weet is dit een soort van onbekend natuurlijk fenomeen die op bepaalde momenten of onder bepaalde situaties plaatsvindt bij bepaalde mensen. Het enige wat ik wel weet is dat de oude smoesjes die spraken over ijskristallen, thaise ballonnen, moerasgas en lens-flitsen niet meer opgaan. In plaats van vasthouden aan die oude onzin smoesjes, is het niet een beter idee om er achter te komen wat het wel is? Hebben we daar als mensheid niet veel meer aan dan elkaar voor te liegen en in het donker te houden? Het is nu namelijk wel duidelijk dat er iets speelt, de vraag is nu meer "wat speelt er?"


Maar het mag voor de meesten wel duidelijk zijn dat de wereld en alles daar op of in een grote verandering meemaakt. Ik heb het idee dat het een soort van grote schoonmaak is, de aarde is zichzelf aan het reinigen, zowel fysiek als op gebied van energieën. Dingen die eerst zus waren, worden nu zo. Energieën die eerst op die manier rond gonsden veranderen nu van trilling en dat voelen we allemaal. Tenminste als je daar op let en je daar ook voor open zet en niet gelijk naar de morfine grijpt bij ieder pijntje. Die gevoelens van irritatie, boosheid, moeheid of je extreem opgepompt voelen, komen daar vandaan. De verandering in energie beïnvloed ons dagelijksleven, wij voelen iedere verandering. Alleen schuiven wij het af op je niet lekker voelen, ziekte of psychologische oorzaken. 


Die rare dingen die je gezien meent te hebben, of gehoord of geroken of gevoeld, komen daar ook vandaan. Nee je begint niet langzaam gek te worden, het hoort bij de grote schoonmaak. Iedereen wordt momenteel vernieuwd en waar nodig verbeterd/aangepast. Allemaal om ons voor te bereiden op de nieuwe dag die gaat komen. De dag dat er voor gaat zorgen dat we ons manier van zijn volledig gaan aanpassen. Zodat we over 100 jaar terugkijken naar de afgelopen eeuw als het echte einde van de middeleeuwen. We gaan het licht weer in...

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...