zaterdag 6 maart 2010

Onverklaarbare donkere wolk boven Argentinië?!

Het volgende filmpje is van 4 maart 2010 en is door een inwoner van Guernica gefilmd. Het laat een gigantische zwarte wolk zien die zich bij de Argentijnse stad Guernica bevindt. De wolk zou 12 kilometer de lucht in zijn gerezen en veel elektrische activiteit laten zien.


Wat de wolk precies is, weet niemand. Volgens sommigen gaat het om een wolk die gevormd is door een vulkanische activiteiten, maar er is geen uitbarsting gemeld. Daarnaast zijn er in die regio, waar de wolk vandaan lijkt te komen, geen vulkanische systemen die hier verantwoordelijk voor zouden kunnen zijn. Tenminste dat is wat er nu gemeld wordt op het net. Anderen vermoeden dat dit een compacte stormwolk is die zich net buiten de stad gevormd heeft. Weer anderen denken aan een verband tussen deze wolk en de recente gebeurtenissen in Chili.


Maar wat het precies is weet nog niemand, tenminste er is niks 100% bevestigd. Toch wel vreemd dat dit soort zaken niet algemeen gemeld worden. Een gigantische zwarte wolk, die 12 kilometer de lucht in stijgt, die een hoop bliksem en elektrische activiteiten genereert en die zich net buiten een stad vormt zonder verklaarbare oorsprong, is in mijn ogen toch best wel nieuws van belang. ik neem aan dat we hel binnenkort een uitleg krijgen over wat dit precies is.


Zelf vind ik het inderdaad het meeste weg hebben van vulkanische activiteiten, tenminste het lijkt verrekte veel op de beelden die je wel eens op National Geographic of The Discovery Channel voorbij ziet komen als ze het over vulkanen etc hebben.


ZIE HIER DE BEELDEN

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...