zaterdag 9 januari 2010

Honderden zien en melden UFO boven Bulgarije tijdens oud en nieuw!

De Bulgaarse Nationale Televisie (BNT) heeft gemeld dat tijdens en net na de jaarwisseling letterlijk honderden mensen getuigen waren van een UFO-sighting boven de hoofdstad Sofia.


Een onbekend vliegend voorwerp in de vorm van een diamant vloog enkele minuten lang door het Bulgaarse luchtruim voor het verdween. Volgens getuigen, leek het voorwerp niet van aardse makelij.


Bulgarije kwam laatst ook in het nieuws, behalve hier dan, omdat de Bulgaarse ruimtevaart organisatie melde dat goedbedoelende buitenaardse wezens contact met ons mensen proberen te maken door middel van de graancirkels. Dit weet de ruimtevaart organisatie, door een langdurig onderzoek van honderden graancirkels door hun beste wetenschappers.


ZIE HIER DE BEELDEN


Ze worden steeds "brutaler" en laten zich steeds meer zien, onze buitenaardse broeders en zusters. Ik zal de thee en koekjes alvast maar klaar zetten, zouden ze wel van thee en koekjes houden of is het voor hun giftig? Pfff waarom hebben wij daar nou niet een soort van etiquette voor "Hoe ontvang je bezoek van buitenaardse kom af? "

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...