woensdag 11 november 2009

November Energie Signalen
Deze maand is gevuld met meer afstemmingen en toegenomen energiepatronen die zullen gebeuren tot aan het eind van dit jaar bij een Volle Maan energie op 31 december.
De focus van deze maand zal liggen op de 11:11 energieën waarin informatie wordt gebracht wat in detail onderaan staat. De Nieuwe Maan is op 16 november wat een tijd is om onze nieuwe start te vieren. (de rest laat ik weg, is voor de mensen die meedoen., ze moeten Engels verstaan.)
11:11 Activering – 11 november 2009
Christine Meleriessee:
Op 11 november 2009 gaan we door een andere dimensionale poort die ons bewustzijn  hogere rijken van informatie geheel laat activeren. Op deze dag zal het 11:11:11 zijn wat een driedelig effect zal hebben op energiepatronen die ons allemaal helpen op onze reis. Deze datum is specifiek belangrijk niet alleen voor ons maar voor de eenheid van de schepping om volledig deel te hebben in ieders hart en denken.
Voor degenen van jullie die zich niet bewust zijn van mijn achtergrond wat betreft Intergalactische energieën, ik heb met deze energieën gewerkt sinds mijn geboorte soms meer privé dan op andere ogenblikken.
In de voorbije paar jaar is mijn uitwisseling met die wezens wat meer in de aandacht gekomen van stoffelijke uitwisseling met de etherische rijken. Mij werd pas geleden in een meditatie een boodschap gegeven wat moet gegeven worden aan hen die belangstelling hebben voor verdere informatie over waar we doorheen gaan.
De volgende boodschap komt direct van het Intergalactische Commando. De naam van de boodschapper is Belestreatus. Zijn energie is nogal anders dan die van anderen die ik beleefde maar ik ben geleid om direct met hem te werken. Ik wil graag deze boodschap van liefde doorgeven aan jullie allemaal.
Belestreatus:
Op deze dag 11:11: 2009 zullen we meer licht ervaren op deze planeet dan we ooit dachten dat mogelijk was. Met iedere maand in dit jaar 2009 is de intensiteit van het Licht in de planeet geïnfiltreerd met de Speed of Light (Lichtsnelheid).
Op 11 november 2009 zal er meer directe activering zijn voor Gaia en al haar bewoners door de Sterre Schepen. Dit is al een tijdje bezig geweest maar we voelen dat door die instroom van liefde en licht op de planeet het tijd is voor onze verbinding met ieder van jullie op een meer stoffelijk niveau. Deze dag is belangrijk omdat de mensen die het licht reeds bewaren degenen moeten helpen die zich niet vol bewust zijn van die energie.
We zullen de lichtenergieën vanuit de Intergalactische werelden op alle landen van deze aarde integreren. Sommige gebieden zullen het meer vollediger ontvangen dan andere. Wat belangrijk is dat geen mens angst moet hebben over onze aankomst omdat dit door die angsten zal gaan resulteren in verwoesting om hen heen. We kozen ervoor om naar mensen zoals jij toe te komen om te helpen bij het doorzenden van informatie naar anderen en om het menselijke ras voor te bereiden op een integratie van het aandacht leggen op het Licht. Sommigen kunnen denken dat we in massa’s op het land aankomen en op sommigen gebieden zullen we dat wel doen. Maar die gebieden zijn de gebieden die al gewend zijn om onze schepen te zien zoals in Sedona, Mount Shasta, in de ‘plain’ staten, in gebieden die open zijn, het Verenigd Koninkrijk, gebieden van Frankrijk, gebieden in Peru en in de Himalaya’s Mensen zijn daar al gewend om onze schepen te zien. In gebieden die niet gewend zijn om ons te zien, specifiek de steden, zal er meer een instroom van licht op de planeet komen dat gevoeld zal worden door veel mensen. Dit kan een gevolg hebben in de elektriciteit, en elektriciteitsgebieden die door onze aanwezigheid worden beïnvloed. (Grote stroomstoring treft Brazilië - toeval? -Red.) Dit zal een sighting (waarneming) zijn over de hele wereldbol en niet specifiek in een of ander gebied. Het zal belangrijk zijn om mensen te hebben zoals jullie die de lichtfrequentie kunnen vasthouden. Ons binnenkomen in de atmosfeer is nu al vele jaren aan de gang en zo zal het ons laten zien zijn, aan de uitgekozenen. Het is nu tijd voor de mensheid om zich te realiseren dat we hier al die tijd zijn geweest en we vragen aan hen die kozen om te helpen, te spreken met degenen die op een negatieve manier in conversaties zullen bezig zijn. We kennen ook precies de geheimen in jullie regering en hoe er een grote cover-up (doofpot) verwikkeling is geweest. Er zijn veel mensen die werken met die energieën en die verwikkelingen zullen veel meer openlijk gaan gebeuren dan het eerder heeft gedaan. Onze boodschap op deze dag is om geen angst te of negatieve gedachten te creëren maar om te helpen bij het doorgeven van de liefde van alle Universa voor Gaia en haar bewoners. Het is nu de tijd waarop we een samenwerkende inspanning leveren om niet alleen jullie planeet te redden maar ook vele anderen die er bij betrokken zijn.
We hebben deze 11:11:11 dag gekozen die een manifestatie is van de Liefde en Bestemming in de harten van velen. We zullen de liefde meer vollediger brengen dan we eerder deden. Er zullen mensen zijn die niet zullen geloven wat ze zien. Voor zulke mensen als jij zelf die al eonen van tijd op deze planeet is geweest en een planetaire strijder is, zullen we erg zichtbaar zijn en misschien krijg je ook enkelen van ons te zien, volledig in jullie stoffelijke vorm. Het is belangrijk dat degenen die zich met ons willen verbinden in het stoffelijke in hun vijf dimensionale lichaam moeten zijn en niet in het driedimensionale.
Sommigen zullen deze hogere energieën niet kunnen verdragen. We zijn op deze datum hier om de mensen die werkelijk de Nieuwe Wereld willen accepteren, te laten zien dat dit komend is en dat onze dag van de Aankomst staat te beginnen.
We hebben allemaal gewacht om met ieder van jullie verder te communiceren op individuele basis. Alle sterrenzaden zijn deel van dit project en als je voelt dat dit onbegrijpelijk zal lijken voor je, dan stop en denk een moment hoe je tot op dit moment in de tijd kwam.
Christine is alleen een boodschapper op dit moment zoals ieder van jullie brengers van de dageraad zijn van de Nieuwe Dageraad die we de Nieuwe Wereld noemen. Het is onze tijd om bij ieder van jullie te zijn en om samen als Een te gaan. Dit komt allemaal uit ons Hart naar jullie Hart en die gecentreerd zullen worden op het Hart van de Eenheid.
Er is geen specifiek timeframe waarin dit gebeuren plaats heeft. Dit is meer een activeringsperiode en is aanstaande. Dus als jullie geen activiteit horen of zien, betekent het niet dat het niet gebeurt. Wees heel zorgvuldig met je connectie via je 5 Dimensionale Lichaam om je trillingen omhoog te brengen. We zijn hier om jullie te helpen.
Daar we van het Intergalactische Commando zijn, komen we met vele rassen om te helpen. Wij zijn allemaal GeChristende Extraterrestrials op een missie van Liefde vanuit de GodsKracht. Let op je dromen en meditatie reizen. Voor degenen die open zijn voor deze energiestroom, vraag ons direct en we zullen je helpen.
In loving service,
I Am Belestreatus,
Inter-Galactic Command



Dit bovendste is afkomstig van de website niburu.nl Maar als ik hem als quote wil plaatsen, krijg ik steeds een foutmelding. Dus moet het even zo... Het leek mij belangrijk, dus post ik het maar zo.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...