dinsdag 25 mei 2010

Spiraal boven Canada en vreemde beving in de VS!

Zijn we net af van de IJslandse vulkaan, begint het aan de andere kant van de wereld zich te roeren! Volgens berichten op het internet zou er gisteren om 16:30 GMT (Amerikaanse tijd) een vreemde seismische activiteit hebben plaatsgevonden die haast alle seismografen in de VS hebben opgepikt. (OP HET ZELFDE MOMENT) Veel meer dan sterke geruchten en zogenaamde registratie-data van seismografen is er nog niet te vinden. Nog geen melding door de media tot nu toe.

Naast dit lijkt het boven Canada ook los te barsten. Onlangs is er door een camera van The Weather Space een vreemd verschijnsel gefilmd. The Weather Space, wat een soort meteorologische organisatie zou moeten zijn, zou deze beelden vrijgegeven hebben. Echter lijkt het om een Hoax te gaan, want er is iemand naar voren gekomen die zegt dit gemaakt te hebben. Maar het vreemde is, dat er steeds meer foto materiaal, informatie en getuigenverklaringen naar voren komen over deze gebeurtenis.

Er is veel gaande en overal hangt een sluier van onzekerheid overheen, is het echt, zien we wat we willen zien of is het een hoax? Het antwoord op deze vragen, moet ieder voor zich vinden. Ik denk dat het nu langzaam wel de tijd is om zelf te onderzoeken en onze eigen conclusies te trekken.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...