vrijdag 25 juni 2010

Een andere kijk op zaken...

Zoals we allemaal nu wel kunnen zien, zitten we in dynamische tijden.
Waar je ook kijkt is er wel iets gaande, of het nou een oorlog, een natuurramp of een ader fenomeen of gebeurtenis die onze aandacht trekt. Toch blijft een groot deel van de mensen het verband tussen deze gebeurtenissen erkennen. Men blijft ontkennen, dat we in een tijd zitten van verandering. Alles zit in een cyclus van dynamiek. Op een bepaald moment zal dat zijn hoogste punt bereiken en wat dan? Wat gebeurt er daarna?
Begint de cyclus opnieuw, komen we in een andere cyclus terecht, stopt alles dan gewoon?


Nu zijn er vele theorieën over wat er speelt en waarom, door wie of wat het wordt gemanipuleerd en wat de mogelijke eind scenario's zullen of kunnen zijn. Nu heb ik ze allemaal wel een paar keer gehoord of bestudeerd. Ieder heeft zijn eigen punten waar ik wel in mee kan gaan en ieder heeft punten waar ik zoiets heb van "Mwaaah dat lijkt me niet helemaal waar". Nu heb ik een nieuwe versie van de waarheid gevonden, die op zijn minst "erg interessant" te noemen is. De volgende theorie is hier geen uitzondering op. Ondanks dat ongeveer 90% a 95% voor mij als waar overkomt, zitten er ook een aantal dingen die in mijn ogen te bekrompen zijn. Maar dat heeft meer met het perspectief van de spreker te maken, dan met de theorie denk ik.


Johan Oldenkamp heeft onlangs een lezing gehouden over "Het hele Verhaal"eigenlijk over alles wat nu is en waarom dit zo is. Hij beschrijft de verschillende "tijdsperiodes" van de ontwikkeling van wat is, wat was en wat nog kan komen. Ik zie deze lezing als een soort van persoonlijke samenvatting van wat is. Ik weet dat het wat dogmatisch of zweverig klinkt, maar zo is het gewoon. Zoals gezegd, het is niet de waarheid. Het is iemand zijn perspectief op de waarheid. Gebaseerd op de door hem vergaarde en erkende feiten. 


Het is in ieder geval een aanrader, vooral voor mensen die nog steeds in het perspectief zitten dat Niburu, schaduwregeringen en al dat soort zaken onzin is. Het zal je niet overtuigen van het bestaan van deze fenomenen, maar het zet je er wel een heel stuk opener voor.




HET HELE VERHAAL




Dit heeft geen bedoeling tot paniekzaaierij of angst scheppen. Het is gewoon interessante informatie om in je achterhoofd te hebben. Mocht er iets gebeuren, dan weet je in ieder geval wat er ongeveer scheelt. Dat zal denk ik een hoop onnodige angst en verwarring schelen.


dinsdag 8 juni 2010

Laat je stem nu eens echt gelden!

Gele epidemie waart rond in Nederland
recessie en depressie dreigen het veld te ruimen
Nederland loopt grote kans gegrepen te worden door een nieuw virus. Er zijn al verschillende mensen gesignaleerd met symptomen van een geel, koortsachtig, virus. De verschijnselen zijn ongevaarlijk maar wel heel aanstekelijk. Mensen lachen naar anderen op straat, voelen zich vrij en zijn nergens bang voor. “Ik voel me de hele dag zo opgewekt, ik bruis van de energie,” zijn veel gehoorde klachten. Andere symptomen zijn gevoelens van overmoed, nergens bang voor zijn, koortsachtige levenslust en heel veel zin hebben in gele dingen. Fanta lemon, citroenen, bananen, kaas, gele sjaaltjes, gele bloemen – er wordt een run op geel verwacht. De eerste Bners met de gele verschijnselen zijn al gesignaleerd.
Sociaal Overdraagbare Aandoening
Deze variant van de Gele Koorts kan alleen van mens-op-mens overgedragen worden. Het is een Sociaal Overdraagbare Aandoening en zeer besmettelijk. Mensen die binnen blijven in een gesloten ruimte met de gordijnen dicht en geen contact hebben met anderen zijn het best beschermd tegen dit virus. Aanstichtster van de epidemie is Yesim Candan, lijsttrekker van Partij één, een nieuwe politieke partij die de energie, het optimisme en daadkracht van een nieuwe generatie vertoont.
Risicogroepen
Bij de volgende groepen mensen is de Gele Koorts al geconstateerd: ondernemers, jongeren, cabaretiers, creatieven en mensen die veel buiten komen. Vooral vrouwen zijn erg vatbaar en dragen het over op hun partners, familie en vrienden.
Test jezelf
De Gele Koorts is al in heel Nederland geconstateerd en dreigt ook over te slaan op de buurlanden. Op www.hebikgelekoorts.nl kun je checken of je de eerste symptomen hebt. Maar heb je ineens enorm zin in geel, ben je vrolijk en optimistisch en heb je zin om de boel eens flink aan te pakken – dan is er geen ontkomen aan: je bent besmet!
Voorkom verspreiding
Blijf binnen, hou de gordijnen dicht, lees de krant, volg de perikelen van de oude politiek, denk aan nare dingen en hou jezelf voor dat je niks kan en overtuig jezelf ervan dat dubbeltjes nooit kwartjes kunnen worden.
Fotobijschrift: De eerste BNer die toegeeft besmet te zijn is Barbara Barend. “Ik voel me er heel goed onder – ik ben van nature al optimistisch ingesteld en dat wordt hierdoor alleen maar versterkt.” Fotografe is Sandra Hilster van Zondagskind, ook al zo’n positief ingesteld mens.

Over Partij één
Partij één pleit voor politiek vanuit waarden, voor het aanwenden van de kracht van diversiteit, het stimuleren van ondernemerschap dat ten dienste staat van mens, dier en milieu. Partij één wordt gesteund door mensen die zich actief inzetten voor de samenleving, in Nederland en in de rest van de wereld. De eerste zeven op de lijst zijn zeer positief ingestelde vrouwen.
Op partijeen.nl staan de kernwaarden, uitgangspunten en het ideeëngoed van waaruit Partij één de mensen in Nederland oproept om mee te werken aan een beter Nederland.
Kandidatenlijst Partij één
1. Candan Y. (Yesim) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
2. Jessurun J.M. (Josiene) (v) – Bloemendaal – Google
3. Mokoginta L.R.M. (Layana) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
4. van Heemstra A.C.M. (Alwine) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
5. Sener N. (Nafize) (v) – Amsterdam – Google
6. Ruigrok M.M.F. (Miriam) (v) – Schagen – Google
7. Visscher-Endeveld E. (Lies) (v) – Etten – Google
8. Zandwijk C.M. (Meino) (m) – Soest – Google
9. Poortman H.H. (Huib) (m) – Rotterdam – Google
10. Lanting M. (Menno) (m) – Arnhem – Google – Twitter
11. van Kampen B.Q. (Bart) (m) Bergen (NH) – Google
12. Karpes D. (Dennis) (m) – Vijfhuizen – Google
13. Starren H.G. (Harry) (m) – Amsterdam – Google
14. Weggeman M.C.D.P. (Mathieu) (m) – Eindhoven – Google
15. Yerli N. (Nilgun) (v) – Bentveld – Google
16. Soetendorp S.A. (Awraham) (m) – Den Haag – Google
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Meer informatie & contact:
Layana Mokoginta: 06-21704868
layana@partijeen.nl
Kijk ook op www.partijeen.nl
Layana Mokoginta
Perscoördinatie en kandidaat Partij één
06-21704868

Meer weten over Partij één? Kijk dan op www.partijeen.nl
maandag 7 juni 2010

DAK! afl. 2, Schaduwregeringen en Politiek

Ervaar "De Andere Kant" van het nieuws.
Oog StadjersTV brengt u een nieuw programma die de nieuwsitems die ongemerkt voorbijgaan in het nieuws. DAK! (De Andere Kant) behandelt de onderwerpen die normaal gesproken niet of nauwelijks worden behandeld door de reguliere "grote media". Wat is vaccineren eigenlijk? Zijn wij alleen in het universum? Wat is spiritualiteit? Wat is nulpunt energie? UMTS straling, wat is dat? Dit zijn enkele van de vragen die wij stellen en behandelen. Volgens ons wordt er door de reguliere "grote media" te weinig" aandacht geschonken aan dit soort vragen en onderwerpen. Men gaat er over het algemeen heel globaal over heen, maar behandelt het onderwerp eigenlijk niet.
 
Deze keer behandelen we "Schaduwregeringen en Politiek". Als je in onze maatschappij kijkt, zou je denken dat we in een democratie wonen. Maar is dat wel zo? Volgens vele theoriën is onze democratie een illusie die in stand wordt gehouden door een selecte groep machtige mensen. In werkelijkheid leven we in een bestuursvorm die eigenlijk niet echt bestaat en waar een selecte groep het voor het zeggen heeft.
 
Albert Toby gaf op het Frontier Symposium in 2004 een spraakmakende lezing over verborgen boodschappen in Tv-programma's. Hij gebruikte deze invalshoek tevens als voorbeeld van de psychologische oorlogsvoering rond de aanslagen van 9/11. Dit leidde tot een uitnodiging om te spreken op het "Re-open 9/11 Symposium" van de Amerikaaanse filantroop Jimmy Walter, voor wie hij tevens als woordvoerder optrad. Vervolgens werd hij één van de kernleden en spreekbuis van de beweging "Dit Kan Niet Waar Zijn". Middels een drukbezochte website, lezingen, een groot internationaal 9/11-Symposium in de Utrechtse Jaarbeurs en deelname aan de Tweede Kamer verkiezingen (Partij voor de Waarheid) stelden zij de officiële versie van de gebeurtenissen rond 9/11, de "War on Terror" en de oprukkende Big Brother -maatschappij ter discussie. Deze inspanningen werden door de lezers van Frontier Magazine met de "Frontier Award 2006" beloond. De website ging in februari 2007 plotsklaps uit de lucht, hetgeen tot wilde speculaties leidde. Albert Toby, van beroep regressie- en reïncarnatietherapeut, zal vanavond openhartig ingaan op de achtergronden en trekt alle registers open om de kijker dieper inzicht te geven in de "Moeder Aller Samenzweringen" en de gevolgen daarvan voor de "democratie", die met de dag zwaarder onder druk komt te staan.
 
Wij van DAK!(De Andere Kant) willen meer aandacht schenken aan dit soort vragen en onderwerpen! Doormiddel van dit medium proberen wij de andere kant van het nieuws te tonen. Het is niet altijd het één of het ander, er zijn vaak meerdere kanten aan een verhaal...
 
BEKIJK DE LAATSTE AFLEVERING! (
 
 
 
 
Bekijk ook onze andere afleveringen via de volgende links: DAK!:
 
De Mogelijke gevaren van Vaccinaties:
 
DAK! Afl. 1: Draadloos Groningen:
zaterdag 5 juni 2010

De zon ontwaakt, NASA is op hun hoede!

Het lijkt er op dat de zon uit zijn slaapstand is en met een gigantische brul is ontwaakt.
Want het stuurt op dit moment een aantal heftige vlagen van zonnewind onze kant op. Deze vlagen kunnen voor enkele mogelijk grote problemen komen als ze de aarde eenmaal bombarderen.






June 4, 2010: Earth and space are about to come into contact in a way that's new to human history. To make preparations, authorities in Washington DC are holding a meeting: The Space Weather Enterprise Forum at the National Press Club on June 8th. "The sun is waking up from a deep slumber, and in the next few years we expect to see much higher levels of solar activity. At the same time, our technological society has developed an unprecedented sensitivity to solar storms. The intersection of these two issues is what we're getting together to discuss."Richard Fisher, head of NASA's Heliophysics Division, explains what it's all about: Bron: Space Weather

Zo te lezen is het net op tijd voor de solar maximum van 2012, toevallig op 21 december 2012.
Daarnaast, als zonneactiviteit invloed heeft op de aarde in de vorm van extreem weer en/of aardbevingen, dan gaan we een spannende tijd tegemoet.

Spiraal UFO boven Australië!

Australië is iets wat in rep en roer na dat er vanmorgen een vreemd licht en spiraal in de lucht zagen. Volgens Geoffrey Whyatt van het Sydney observatorium meent dat het hier om ruimte afval, een raket of een satelliet of iets dergelijks gaat. Maar daar is niet iedereen het mee eens.




The UFO was seen moving through the sky just before sunrise in New South Wales, Queensland and the ACT. ABC News Online has received dozens of emails, pictures and videos from those who were awe-stricken by the huge white light. Some described it as a "lollipop-type swirl". Others say it hovered for a while before gradually moving in an eastern direction until it was out of sight. Those who saw the object say photos do not reflect how large it actually was. Bron: ABC News
Klinkt nogal appart voor ruimte afval, een raket of satelliet, maar wat weet ik daar nou van. De man is een astronoom, je zou toch denken dat hij weet waar hij het over heeft?

Geoffrey Whyatt from the Sydney Observatory says it was probably a satellite, space junk or a rocket. "The fact that you've got the rotation, the spiral effect, is very reminiscent of the much widely reported sightings from Norway and Russia last year, which both turned out to be a Bulava missile which was being adjusted in its orbit," he said. "So possibly a rocket, I would say, having some sort of gyroscopic stability rocket fired on its side." Mr Whyatt says it is a rare phenomenon. "The first I saw of the spirals was last year when they were reported in Norway and then a few days later in Russia," he said. "The Norway one was very spectacular because of its symmetrical appearance. "But the one this morning and the one in Russia bear a striking similarity of being the same effects from a rocket trying to be controlled or adjusted." A privately-owned rocket launched from Cape Canaveral in Florida on its first test flight is believed to be responsible. But Doug Moffett from UFO Research NSW says he has a few problems with this theory. "Firstly, the time of the launch was 18.45 GMT, which translates to 4.45am EST, the duration of the flight was 9 minutes 38 seconds - this is a full hour before the reported sightings," he said. "Secondly, where was the glow from the boosters or from the friction created by the craft moving through the atmosphere, where was the tail of the rocket? "Thirdly, why would anyone launch a rocket on a maiden test flight with a trajectory that would take it over the most heavily populated parts of Australia? "And how big must this rocket have been to be seen so clearly, at the same time, over such a vast distance?" Bron: ABC News
Ok dus de Russen zijn weer raketten aan het testen? Daarnaast een ontzettend zeldzaam fenomeen die eigenlijk nooit voorkomt, maar nu twee keer in 1 jaar. Als je sommige berichten mag geloven dan gebeurde dit vaker dan 2 keer het afgelopen jaar. Wat een opmerkelijke tijd leven we in waar zeldzame fenomenen als dit ineens overal opduiken. Ik vind deze verklaring nogal mager en bekrompen, voel me zelfs een beetje beledigd dat men denkt dat we zo makkelijk te overtuigen zijn. Ik zal heel eerlijk zeggen, dat ik geen idee heb wat het is. het kan heel goed zijn wat ze nu zeggen dat het is. Maar ik voel dat hier meer achter zit. Ik weet niet wat, maar ik weet wel wanneer iets mij niet verteld wordt of wanneer iemand tegen me liegt of niet weet waar hij het over heeft en dat gebeurt nu. Of misschien zie ik gewoon wat ik wil zien. Wat het ook is, we komen er vanzelf wel achter. 

donderdag 3 juni 2010

GSM straling schadelijk voor bijen!



AMSTERDAM - Het signaal van mobiele telefoons is slecht voor bijen. Een groep bijen die constant in contact komt met het draadloze belsignaal is minder gezond en sterk dan een vergelijkbare groep die nooit in contact komt met dergelijke 'storing.' Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van de Indiase stad Chandigarh. De wetenschappers hebben proeven gedaan met bijenpopulaties. Degenen die gebombardeerd werden door telefoonsignalen, bleken een stuk minder gezond te zijn. De bijen maakten minder honing en de koninginnen van deze groepen legden minder eieren. Het bleek ook dat een groot gedeelte van de werkbijen de weg naar de korf niet meer terug konden vinden. De onderzoekers stellen dat dit komt omdat bijen gebruik maken van het magnetisch veld van de aarde voor navigatiedoeleindes. De telefoonsignalen verstoorden dit. Dat meldt de Britse krant The TelegraphBron: Niburu.nl

Voor diegene die zich nog steeds achter de oren aan het krabben zijn over wat nou de reden zou kunnen zijn waarom bijen momenteel zo massaal aan het uitsterven zijn, ik denk dat we één van de hoofdredenen nu wel hebben ontdekt. Denk er maar eens logisch over na... Hoeveel mensen op aarde hebben momenteel een GSM of een andere straling opwekkende gadget/communicatie middel. We worden omringd door straling, zij het van de GSM, van Draadloos internet, magnetronnen, noem het maar op. Dat straling effect op ons heeft is wel duidelijk, wat denken jullie wat diezelfde straling op dieren zoals bijen en wespen heeft? Vind je het vreemd dat ze met hele volksstammen dood neer vallen? Nu is de vraag, wat heeft prioriteit, dat jij bereikbaar bent met de nieuwste smartphone of dat de bijen niet uitsterven? Tja dat is een vraag die ieder voor zichzelf moet beantwoorden. Vergeet echter niet dat als de bijen éénmaal weg zijn, wij en de rest van de wereld niet veel later de definitieve rekening krijgen. Bijen zijn zo cruciaal voor leven op aarde als de zon en water dat zijn. 

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...