dinsdag 8 juni 2010

Laat je stem nu eens echt gelden!

Gele epidemie waart rond in Nederland
recessie en depressie dreigen het veld te ruimen
Nederland loopt grote kans gegrepen te worden door een nieuw virus. Er zijn al verschillende mensen gesignaleerd met symptomen van een geel, koortsachtig, virus. De verschijnselen zijn ongevaarlijk maar wel heel aanstekelijk. Mensen lachen naar anderen op straat, voelen zich vrij en zijn nergens bang voor. “Ik voel me de hele dag zo opgewekt, ik bruis van de energie,” zijn veel gehoorde klachten. Andere symptomen zijn gevoelens van overmoed, nergens bang voor zijn, koortsachtige levenslust en heel veel zin hebben in gele dingen. Fanta lemon, citroenen, bananen, kaas, gele sjaaltjes, gele bloemen – er wordt een run op geel verwacht. De eerste Bners met de gele verschijnselen zijn al gesignaleerd.
Sociaal Overdraagbare Aandoening
Deze variant van de Gele Koorts kan alleen van mens-op-mens overgedragen worden. Het is een Sociaal Overdraagbare Aandoening en zeer besmettelijk. Mensen die binnen blijven in een gesloten ruimte met de gordijnen dicht en geen contact hebben met anderen zijn het best beschermd tegen dit virus. Aanstichtster van de epidemie is Yesim Candan, lijsttrekker van Partij één, een nieuwe politieke partij die de energie, het optimisme en daadkracht van een nieuwe generatie vertoont.
Risicogroepen
Bij de volgende groepen mensen is de Gele Koorts al geconstateerd: ondernemers, jongeren, cabaretiers, creatieven en mensen die veel buiten komen. Vooral vrouwen zijn erg vatbaar en dragen het over op hun partners, familie en vrienden.
Test jezelf
De Gele Koorts is al in heel Nederland geconstateerd en dreigt ook over te slaan op de buurlanden. Op www.hebikgelekoorts.nl kun je checken of je de eerste symptomen hebt. Maar heb je ineens enorm zin in geel, ben je vrolijk en optimistisch en heb je zin om de boel eens flink aan te pakken – dan is er geen ontkomen aan: je bent besmet!
Voorkom verspreiding
Blijf binnen, hou de gordijnen dicht, lees de krant, volg de perikelen van de oude politiek, denk aan nare dingen en hou jezelf voor dat je niks kan en overtuig jezelf ervan dat dubbeltjes nooit kwartjes kunnen worden.
Fotobijschrift: De eerste BNer die toegeeft besmet te zijn is Barbara Barend. “Ik voel me er heel goed onder – ik ben van nature al optimistisch ingesteld en dat wordt hierdoor alleen maar versterkt.” Fotografe is Sandra Hilster van Zondagskind, ook al zo’n positief ingesteld mens.

Over Partij één
Partij één pleit voor politiek vanuit waarden, voor het aanwenden van de kracht van diversiteit, het stimuleren van ondernemerschap dat ten dienste staat van mens, dier en milieu. Partij één wordt gesteund door mensen die zich actief inzetten voor de samenleving, in Nederland en in de rest van de wereld. De eerste zeven op de lijst zijn zeer positief ingestelde vrouwen.
Op partijeen.nl staan de kernwaarden, uitgangspunten en het ideeëngoed van waaruit Partij één de mensen in Nederland oproept om mee te werken aan een beter Nederland.
Kandidatenlijst Partij één
1. Candan Y. (Yesim) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
2. Jessurun J.M. (Josiene) (v) – Bloemendaal – Google
3. Mokoginta L.R.M. (Layana) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
4. van Heemstra A.C.M. (Alwine) (v) – Amsterdam – Google – Twitter
5. Sener N. (Nafize) (v) – Amsterdam – Google
6. Ruigrok M.M.F. (Miriam) (v) – Schagen – Google
7. Visscher-Endeveld E. (Lies) (v) – Etten – Google
8. Zandwijk C.M. (Meino) (m) – Soest – Google
9. Poortman H.H. (Huib) (m) – Rotterdam – Google
10. Lanting M. (Menno) (m) – Arnhem – Google – Twitter
11. van Kampen B.Q. (Bart) (m) Bergen (NH) – Google
12. Karpes D. (Dennis) (m) – Vijfhuizen – Google
13. Starren H.G. (Harry) (m) – Amsterdam – Google
14. Weggeman M.C.D.P. (Mathieu) (m) – Eindhoven – Google
15. Yerli N. (Nilgun) (v) – Bentveld – Google
16. Soetendorp S.A. (Awraham) (m) – Den Haag – Google
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Meer informatie & contact:
Layana Mokoginta: 06-21704868
layana@partijeen.nl
Kijk ook op www.partijeen.nl
Layana Mokoginta
Perscoördinatie en kandidaat Partij één
06-21704868

Meer weten over Partij één? Kijk dan op www.partijeen.nl

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...