donderdag 29 april 2010

Gregg Easterbrook geeft het startsein voor The War on Asteroids?

Wie Werner von Braun kent weet precies waar ik het over heb. Hij zei ooit dat er een aantal false flag operaties zouden plaatsvinden om het volk in bedwang en in angst te houden. Hij zei dat er een War on terror zou komen ( startsein 9/11), die gevolgd zou worden door The War on Asteroids, die zo weer gevolgd worden door The War on evil Aliens. The War on Terror kennen we allemaal maar al te goed, maar nu het effect daar van langzaam uitgewerkt lijkt te zijn is het tijd voor iets nieuws. 


Rusland kwam enkele maanden geleden met hun plan om een asteroïde, die over 26 jaar gevaarlijk zou kunnen zijn voor de aarde, te stoppen. Steeds meer lijkt de Amerikaanse ruimtevaart zich te richten op de rondzwevende hemellichamen en nu zegt Gregg Easterbrook dat het Amerikaanse ruimteprogramma zich moet gaan richten op asteroïden omdat deze het grootste gevaar vormen voor de mensheid. Nu is Easterbrook geen kleine jongen in de journalistiek en als het gaat om ruimtevaart journalistiek. Als hij iets zegt dan is de kans redelijk groot dat het ook zo is of wordt. Dit komt voor mij ook over als een soort van startsein voor iets. Het leuke is de bron van dit startschot, geen CNN, geen Fox, maar Comedy Central. The Colbert Report om precies te zijn, goede keus trouwens om het daar te doen. Want wie zou dit nou serieus nemen?


Gregg Easterbrook on The Colbert Report

Ik denk dat we steeds meer berichten zullen krijgen over asteroïde inslagen en meer van dat soort dingen. Uiteindelijk zal er iets gebeuren waardoor de wereld opgeschud wordt en iemand gebruik gaat maken van die angst en verwarring, of zal het tenminste proberen.

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...