vrijdag 29 januari 2010

Over tof gesproken...

Je kan zeggen en denken wat je wilt over Hugo Chavez, maar dit zie ik weinig andere landen en presidenten doen.



Caracas, Jan 26 (IANS/EFE) President Hugo Chavez has announced that he will write off the undisclosed sum Haiti owes Venezuela for oil as part of a regional bloc's plans to help the impoverished Caribbean nation after the devastating Jan 12 earthquake. 'Haiti has no debt with Venezuela, just the opposite: Venezuela has a historical debt with that nation, with that people for whom we feel not pity but rather admiration, and we share their faith, their hope,' Chavez said after the extraordinary meeting of foreign ministers of the Bolivarian Alliance for the Americas, or ALBA. He also announced that ALBA has decided on a comprehensive plan that includes an immediate donation of $20 million to Haiti's health sector, and a fund that, Chavez said, will be at least $100 million 'for starters'. Oil-rich Venezuela is the economic heart of ALBA, which also includes Cuba, Bolivia, Ecuador, Nicaragua, Dominica, Antigua and Barbuda, and St. Vincent and the Grenadines. Haiti is among several countries that send observers to ALBA meetings. Chavez said one part of ALBA assistance to Haiti would consist of fuel distribution via 'mobile service stations' set to be up and running within a few weeks. The ALBA plan of aid for Haiti includes support for such sectors as agriculture, production, food imports and distribution, and immigration amnesty for Haitians living illegally in the bloc's member-states. Cuba and Venezuela sent assistance and aid workers to Haiti within days of the magnitude-7.0 temblor that left over 100,000 dead and 1.5 million people homeless. Bron: Irish Sun



Ok wie van de rest volgt dit voorbeeld?

donderdag 28 januari 2010

Volledige disclosure binnenkort?

Is het jullie opgevallen, dat de laatste weken steeds opener wordt gesproken over de mogelijkheid van buitenaards leven? Niet alleen dat, maar ook over het bestaan van UFO en over het feit dat we bezocht worden door hun. Steeds meer zie en lees ik over dat de wetenschap opener staat voor het idee, steeds vaker lees ik over "officiële bronnen" die open staan voor de mogelijkheid.  Wat voorheen als flauwekul en onmogelijk werd gezien, wordt steeds meer als een mogelijkheid gezien. Steeds meer vreemde gebeurtenissen spelen zich af in de ruimte en hier op aarde, die niet meer door de gebruikelijke onzinnige smoesjes verklaard kunnen worden.


Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat de volledige disclosure echt niet meer lang op zich zal laten wachten, laten we het zo zeggen dat ik het raar zou vinden als we niet voor de komende lente ingelicht zijn over buitenaards leven en dergelijke zaken. 


Enkele voorbeelden van dit soort berichten zijn de volgende:


The Guardian
The Telegraph
The News Scientist
Astronomy.com
Yahoo.com

Of ben ik de enige die het gevoel heeft dat de laatste voorbereidingen worden getroffen voor totale disclosure? Ik denk ook niet dat men dit wil doen, maar meer dat men binnenkort geen andere keuze heeft. Volgens mij is het bijna zo ver, er gaan de komende dagen, weken, maanden dingen gebeuren waardoor men er niet meer om heen kan. Volgens mij weten ze dit ook en kunnen ze binnenkort niet anders dan een volledige disclosure laten plaatsvinden.



woensdag 20 januari 2010

Hulp bij afstemmen nodig?

Zoals sommigen weten is het nu een moment van afstemmen, afstemmen op de veranderende vibraties om ons heen. Dit volgende geluidsbestand, zou je hierbij kunnen helpen volgens onze inter-dimensionale vrienden en leraren de Hathors


Het dagelijks luisteren van dit bestandje, zal jou geest en lichaam helpen om aan de veranderende vibraties om ons heen te wennen. Het bestandje zal je helpen bepaalde effecten die de veranderende vibraties op ons kunnen hebben te voorkomen. (Reacties als futloosheid, moeheid, irritaties, etc)


Ik moet zeggen, dat nu het een aantal keer te hebben geluisterd ik wel een rustgevend gevoel krijg. Het is erg ontspannend, maar of het meer effect zal hebben zullen we moeten afwachten. Hopelijk heeft men er iets aan, je kan het downloaden of gewoon online beluisteren


Bestand


Hoe dit het beste te beluisteren!

Japan komt met bewijs voor leven op de maan?

Volgens het volgende bericht zou de Japanse ruimte organisatie (JAXA) met bewijzen gekomen zijn die bevestigen dat de maan helemaal niet zo levenloos is als o.a. NASA ons wil doen denken. De theorie dat NASA de wereld al lang voor de gek houdt als het aankomt op buitenaards leven is niet nieuw en Japan is niet de eerste die dit beweert, meerdere organisaties uit verschillende landen beweren dit. ( India deed dit aan het eind van vorig jaar nog) Maar nu beweren sommigen dat JAXA beeldmateriaal heeft uitgegeven dat aantoont dat er degelijk meer op de maan is dan dat wij weten. Nu heb ik alleen het volgende vage bericht gevonden en de volgende beelden. Maar niet zoals het bericht zegt op de site van JAXA of iets dergelijks. Ik zeg niet dat dit waar is of onwaar, maar echt hele sterke bronvermelding kan ik nog niet vinden. Ieder moet voor zichzelf uitmaken wat men hier van vindt. Ik kan tenminste niks vinden op de officiële site van JAXA hier over.


Bericht over Japanse bewijzen voor leven op de maan!
Beelden Japanse bewijzen voor leven op de maan!


Nogmaals wil ik heel duidelijk zeggen, dat buiten dit bericht er niks echt officieel te vinden is op het moment. Maar wat niet is kan nog komen. Mocht dit legitiem te zijn, dan zijn er heel wat mensen die heel wat dingen mogen uitleggen aan de wereld bevolking. Blijkt dit te zijn waar het op lijkt, nep dus, dan zal iemand binnenkort wel met een verklaring komen, of een bekentenis. Mocht het tenminste genoeg publiciteit krijgen. We wachten het af...

Kunnen we die mensen niet gewoon helpen?

Een week geleden werd Haïti getroffen door een zware aardbeving, tientallen duizenden mensen zijn hun leven, bezittingen en naasten verloren door deze ramp. Maar in plaats van die mensen helpen, wat blijkbaar een onmogelijke opgave is, maakt men liever tijd om complottheorieën te bedenken en klagen over het feit dat de hulp aan Haïti niet snel genoeg gaat. Ik weet niet in wat voor een wereld we tegenwoordig nog leven als de hele wereld gezamenlijk één klein land niet kan helpen. Hoe moeilijk kan het zijn om die mensen te helpen? Nou blijkbaar moeilijk genoeg dat we die mensen een week laten creperen en alleen er naar kunnen kijken en aangeven hoe ontzettend erg we dit allemaal vinden.


Maar blijkbaar is er meer dan genoeg tijd om rampscenarios en complottheorieën te bedenken.
Vorige week melde ik al over het bericht van CNN over een mogelijke perfect storm van ziektes die in Haïti kan ontstaan gezien de huidige situatie. Nu komt er een bericht vrij, die beweert dat de hele aardbeving één of ander experiment is geweest van de Amerikanen met één van hun aardbeving machines. Dit wordt door de Venozolaanse ministerie van Communicatie en Informatie gemeld. Naast dit beginnen steeds meer mensen in de VS zelf te vermoeden dat er meer aan de hand is dan dat er gezegd wordt. Het volgende bericht wekt namelijk argwanige gevoelens op bij velen. Men vindt het namelijk wel heel erg toevallig dat de VS een dag voor de beving bezig was met het testen van een nieuw systeem om Haiti beter te kunnen helpen bij natuurrampen.


Kunnen we niet beter die energie die gestopt wordt in het bedenken van deze berichten en theorieën stoppen in het daadwerkelijk helpen van die mensen daar in Haïti? Kunnen we niet wachten met dit soort dingen tot na dat iedereen zo veel mogelijk geholpen is en de doden met respect zijn begraven. Kunnen we die mensen niet eerst wat tijd gunnen om bij te komen van deze gruwelijke ellende voor we meteen al bezig gaan met schuld geven aan elkaar? Blijkbaar is dit te veel gevraagd. Sensatie heerst momenteel, soms heb ik het idee dat het niemand meer echt wat interesseert. Dat men het gewoon voor de aandacht en sensatie doet en niet voor de mensen. 


Het is toevallig dat nog geen week na de aardbeving in Californië, Haïti zwaar wordt getroffen door een beving. Het is toevallig dat een dag voor het gebeurde de VS inderdaad bezig waren met het testen van een nieuw hulp systeem die speciaal gericht was om Haïti te helpen bij natuurrampen, specifiek orkanen. Hoe gek de woorden van de Venozolaanse ministerie van Communicatie en Informatie, er zijn nu al genoeg mensen die wel waarheid zien in zijn woorden. Het is allemaal erg toevallig, maar niet meteen waar of onwaar. Maar moeten we ons hier nu op dit moment druk om maken?


Een belangrijkere vraag in mijn ogen is momenteel "Wat is er belangrijker, die mensen in Haïti helpen of ons op dit moment druk gaan maken om dit soort theorieën?" Is dat niet meer iets voor na dat we die mensen zoveel mogelijk uit hun ellende hebben gehaald? 
donderdag 14 januari 2010

Een perfecte storm van ziektes, mogelijk door Haïti aardbeving?

En zo begint het volgende hoofdstuk van de grote "Iedereen moet gevaccineerd worden! " opera.
Of tenminste zo voelt het als ik dit volgende bericht om CNN.com lees. Volgens het bericht kan de ramp in Haïti voor een ware "Perfect storm" van ziekte en verderf. Ik denk dat we niet op moeten kijken als we straks toch allemaal weer aan de vaccinatie moeten.


Perfect storm van ziekte


Laten we dus hopen dat het allemaal mee valt qua ziekte verspreiding, heb namelijk weinig behoefte aan een prik in mijn arm. Dan heb ik het niet over de prok zelf, maar wat ze er inspuiten.

Ok valt dit niet een beetje op?

Deze week zal voor altijd in het teken staan van de gruwelijke gebeurtenis in Haïti Op 12 januari 2010 heeft een aardbeving daar voor een catastrofe gezorgd in de hoofdstad van Haiti, Port-au-Prince. Voorlopig zijn tegen de 100.000 mensen bij deze ramp omgekomen en het dodental blijft stijgen. In één afschuwelijke moment zijn de levens van de Haitianen voor altijd veranderd. Ik stuur de overlevenden en nabestaanden iedere gram liefde en medeleven en hoop dat men meer overlevenden vind dan doden vanaf nu. Maar valt het iedereen wel op dat deze aardbeving enkele dagen na de aardbeving in Californië komt? Misschien zie ik spoken, maar ik vind het toch wel opvallend, eerst één in de westkust van de VS en een paar dagen later één in het Caribisch gebied...


En terwijl deze ellende doorgaat, lijkt de UK steeds meer op Siberië. Ook in de VS heeft het weer zijn kille kanten laten zien. Ook wij hebben weer eens echt winter, zoals we die vroeger hadden. Het lijkt wel of de wereld even een grote schoonmaak houdt. Kunnen we nog meer van dit soort weer en rampen verwachten de komende tijd? Ik heb echt het idee momenteel dat ik nu wel om de twee a 3 weken weer iets hoor over een grote natuurramp ergens op de wereld. Nu hopen dat de dijken in goede staat zijn, straks hebben we hier meer dan natte voeten.

Nieuwe massale UFO waarnemingen in China!

Opnieuw lijkt China het toneel te zijn geworden van massale UFO waarnemingen, volgens berichten zijn er miljoenen als getuigen en een vergelijkbaar aantal aan meldingen.. Vreemd dat wij er hier niks over horen, of ben ik de enige die het vreemd vindt. Verschillende grote Chinese nieuwssites staan vol met ingestuurde foto's en berichten over de gebeurtenis. Jammer genoeg ben ik niet vloeiend in het Chinees, dus kan niet echt bevestigen wat er precies staat. Maar op All News Web hebben ze blijkbaar wel een vertaling of vertaler weten te vinden van wat er allemaal gaande is in China op het moment. Ik verwacht de komende dagen ook film materiaal hier over, als er miljoenen getuigen zijn, dan zit er vast ook wel één tussen die het op film heeft staan.





In China the UFO mega-events are continuing unabated and the last few weeks have been extra-ordinary for that nation's UFO community. A new mass UFO sighting by millions of witnesses that occurred on January 11 has sent the Chinese media into a frenzy. This event occurred in the western Chinese region of Xinjiang and was seen over a very wide area. Photos have come to light (see below) and film footage is expected to surface. Witnesses to the event described the sudden appearance of what at first looked like star which shortly turned red before turning green and morphing into an enormous traditional flying saucer shaped object.The UFO was then described as rotating, turning blue and vanishing. Some witnesses claimed to have seen the UFO land on a mountain before shooting off in an easterly direction. Other witnesses described the UFO initially shrouded in white mist. Many eyewitness reports have already been collected and can be read in the sources below. The local Astronomy station has declared the object to have been space-junk. Many witnesses however believe that what they saw might have been extraterrestrial in origin. Bron: All News Web




Hier zijn enkele Chinese bronnen, voor diegene die wel Chinees kan lezen en verstaan.


www.china.com
www.ifeng.com
www.hinews.com
Ten Cent
www,sina.com.cn


Iemand die dit wel kan lezen is welkom om zijn eigen vertaling en uitleg te sturen naar info@desubjectievewaarheid.nl
woensdag 13 januari 2010

Zo dat jullie het de volgende keer niet vergeten....

Ik zag net een interessante stuk tekst op de site van www.star-people.nl staan die ik graag met jullie wil delen.
Niet om mensen argwanig of bang te maken, maar puur om alvast te laten weten wat er binnenkort allemaal gaat gebeuren en waarom. Niet om angst te wekken of paniek te zaaien, maar om te informeren.
Zodat jullie niet in de volgende leugen trappen. Ik wens jullie veel plezier en begrip bij het lezen toen.

STRAKS NIET ZEGGEN DAT JE HET NIET WIST!
maandag 11 januari 2010

Canadese en Amerikaanse Moslimleiders waarschuwen Moslim extremisten!

Canadese en Amerikaanse Moslimleiders hebben laten weten dat het een Fatwa hebben uitgesproken tegen de extremistische groepen binnen de Islam. Als de extremisten het wagen om Canada of de VS aan te vallen, dan kunnen ze problemen verwachten met hun Canadese en Amerikaanse Moslim broeders en zusters.



A group of Canadian and U.S. Islamic leaders on Friday issued a fatwa, or religious edict, declaring that an attack by extremists on the two countries would constitute an attack on the 10 million Muslims living in North America. The 20 imams associated with the Islamic Supreme Council of Canada said this marked the first fatwa by the Muslim clergy declaring attacks on Canada and the U.S. to be attacks on Muslims. "In our view, these attacks are evil, and Islam requires Muslims to stand up against this evil," the imams said in their fatwa. Calgary Imam Syed Soharwardy, founder of the Islamic Supreme Council of Canada, said attacks on Canadian or U.S. soil are essentially attacks on Muslims."We are part of this society," he said. "This is my home, and if anybody attacks on Canada, in fact, attacks on my home." The imams said it is a duty of every Muslim in Canada and the U.S. to safeguard the two countries. Bron: CBC News


Wat hier gezegd wordt is eigenlijk "Val je Canada of de VS aan, dan val je ons ook aan".


Nu ben ik niet pro-geweld, maar ik vind dit wel een "mooi" gebaar. Een gebaar die heel duidelijk laat zien dat niet iedere moslim zo is, als velen hun af willen schilderen. Moslims zijn mensen en burgers, velen zien het land waar ze wonen als hun thuisland en worden net zo hard geraakt als de rest van de bevolking, door de aanvallen van extremistische moslims. Hopelijk laat dit bericht zien dat niet iedere moslim een extremist en dat ze wel degelijk begaan zijn met wat er gaande is. Hopelijk neemt dit een beetje angst weg bij de "gemiddelde" Jan met de Pet. Die volgens mij het idee heeft dat iedere moslim een extremist is.

Het zijn gewoon mensen en burgers, maar zoals bij IEDERE BEVOLKINGSGROEP heb je een stel eikels die het voor de rest verpesten. Niet iedere Moslim is er op uit om "onze Westerse samenleving" om zeep te helpen en er één grote Islamitische wereld van te maken. Dat is kletskoek, kletskoek wat door kleine bange en bekrompen mensen wordt verspreid. Mensen die zo bang zijn voor alles wat anders dan hunzelf is, dat ze de moeite en tijd niet eens WILLEN nemen om nieuwe dingen te leren kennen of te proberen te begrijpen. Het zijn de angsthazen en de bekrompen geesten die dit verspreiden en jammer genoeg vallen daar veel mensen onder heb ik het idee. Ik vind deze mensen net zo gevaarlijk als een Moslim extremist, want beide partijen doen precies hetzelfde en dat is angst verspreiden en demoniseren van anderen.


zaterdag 9 januari 2010

Honderden zien en melden UFO boven Bulgarije tijdens oud en nieuw!

De Bulgaarse Nationale Televisie (BNT) heeft gemeld dat tijdens en net na de jaarwisseling letterlijk honderden mensen getuigen waren van een UFO-sighting boven de hoofdstad Sofia.


Een onbekend vliegend voorwerp in de vorm van een diamant vloog enkele minuten lang door het Bulgaarse luchtruim voor het verdween. Volgens getuigen, leek het voorwerp niet van aardse makelij.


Bulgarije kwam laatst ook in het nieuws, behalve hier dan, omdat de Bulgaarse ruimtevaart organisatie melde dat goedbedoelende buitenaardse wezens contact met ons mensen proberen te maken door middel van de graancirkels. Dit weet de ruimtevaart organisatie, door een langdurig onderzoek van honderden graancirkels door hun beste wetenschappers.


ZIE HIER DE BEELDEN


Ze worden steeds "brutaler" en laten zich steeds meer zien, onze buitenaardse broeders en zusters. Ik zal de thee en koekjes alvast maar klaar zetten, zouden ze wel van thee en koekjes houden of is het voor hun giftig? Pfff waarom hebben wij daar nou niet een soort van etiquette voor "Hoe ontvang je bezoek van buitenaardse kom af? "
donderdag 7 januari 2010

Snappen we het dan nog niet?

We hebben afgelopen jaar, op voornamelijk financieel gebied, een "dramatisch" jaar achter de rug. Miljoenen mensen, wereldwijd, zijn hun banen of spaarcenten kwijt geraakt. Omdat bepaalde financiële toppers jaren lang met onze centen hebben lopen spelen als of het water was. Nu ben ik ik er van overtuigd dat het voornamelijk onze eigen schuld is geweest. Wij hebben hun ons geld gegeven in de hoop dat zij van ons geld meer geld konden maken en wij dus rijker werden. Maar het is makkelijker om anderen de schuld te geven dan zelf verantwoording te nemen voor de gevolgen van je keuzes.

In plaats van dat we meer en meer geld kregen, want daar draait het om, raakten de meesten van ons alles kwijt. Vervolgens, omdat onze economie in de plee zat hebben onze regeringen de banken en beleggers uit de brand geholpen door ze geld uit te lenen. Wij als burgers draaiden dus op voor de fouten van de banken en beleggers. Blijkbaar had niemand daar een probleem mee, want dat is wat er is gebeurd en nog steeds gebeurt. Nu blijkt echter dat de bankiers en beleggers, ondanks wat er gebeurd is, gewoon weer vrolijk verder gaan met hun manier van werken en leven. Gigantische bonussen worden uitgedeeld, risicovolle beleggingen worden gedaan en meer mensen raken onder de armoede grens. Hebben we dan echt helemaal niks geleerd van wat ons overkomen is? Of interesseert het ons gewoon niks meer?  

Kijk daarom weet ik gewoon dat heel binnenkort onze hele wereldwijde economie in zal storten, zo iets verrotst en corrupt kan gewoon niet lang in leven blijven. Daarom zal over niet al te lang duidelijk worden dat het helemaal niet weer de goede kant op gaat met de economie, dat we helemaal niet uit de problemen zijn, dat het juist alleen maar erger is geworden en dat het eigenlijk op instorten staat. Wanneer dit éénmaal duidelijk is, zal men proberen om anderen de schuld te geven en misschien hier en daar wat oorlogen uit te lokken om weer geld te genereren. Want daar zijn oorlogen toch voor, geld, macht en land verkrijgen? Maar ik hoop dat we nu na al die duizenden jaren eindelijk de punchline van de hele grap begrijpen en deze keer nee zeggen tegen de machten die machten die dit systeem in stand willen houden.  

Om heel eerlijk te zijn, kan ik daar echt niet meer zo mee zitten. Stiekem hoop ik ook dat het hele systeem eens goed op zijn donder krijgt en we eindelijk inzien dat het anders moet en kan. Ik snap geld en snap dat we het in onze huidige maatschappij nodig hebben om te kunnen overleven, tenminste dat is wat men ons aan praat. maar ik weet dat wij heel goed zonder geld kunnen, het is gewoon een kwestie van realiseren wat geld is. Geld is geen machtig iets die werelden maakt en breekt, geld is een fictief ruilmiddel. Die alleen waarde en macht heeft omdat wij die aan geld geven. Geld bestaat niet, het zijn getallen een waarden die door ons zelf in leven worden geroepen. Wij geven geld de macht en wij geven het waarde, of beter gezegd ons wordt verteld wat het waard is door anderen.   

Als iedereen morgen wereldwijd en collectief zou zeggen "Stop dat geld maar in je achterwerk, we zijn er klaar mee! Wij redden ons wel zonder geld en jullie" Dan is het gedaan met geld, dan heeft het geen waarde of macht meer. Natuurlijk gebeurt dit niet, omdat we te lang onder de juk van geld hebben geleefd. Mensen denken nu dat geld een echt op zich zelf staand iets is en hebben moeite met wat ik hier zeg. Ze kunnen of willen het niet inzien. Eigenlijk is net zoiets als religie en op een religieuze manier geloven in God. Ze GELOVEN in geld, dat is het hele probleem. Wat men dus ook zegt, jou geloof en vertrouwen in geld is nu zo groot, dat alleen een gigantische wereldwijde verandering of traumatische ervaring hier een eind aan kan maken. Ja zo ver hebben we het laten komen, zoiets immens moet er gebeuren willen we van geld afkicken.  

Als ik dit met vrienden en kennissen bespreek, dan kijken ze me meestal aan als of ik één of andere labiele mafkees ben die het liefst naakt om de Mei-paal zou dansen. Zij denken dat ik de waarde en het belang van geld en de economie niet snap of iets dergelijks, dat ik gewoon een naïef kind ben op dat gebied. Het komische is dat, hoe erg dit ook klinkt, ik het idee heb dat ik geld en economie beter snap dan zij allemaal bij elkaar. Ik zie de illusie, ik zie het ware gezicht ervan, een gezicht die zij blijkbaar niet kunnen of willen zien. Of misschien hebben zij wel gelijk en ben ik inderdaad gestoord, wie weet. Maar geld is in mijn ogen een onnatuurlijk, niet bestaand en waardeloos middel. Die alleen waarde heeft omdat wij die het aan geld geven. Het ironische is dat je dit ook gewoon ziet in het dagelijkse leven. Maar niemand ziet het of wil het zien.  

Momenteel rust de waarde van geld in vertrouwen, zie de aandelenkoers en beleggingen. Als er geen vertrouwen is in de valuta of het bedrijf of het product, dan daalt het in waarde. Heeft men er wel vertrouwen in, dan stijgt het in waarde. Wat voor werkelijke waarde heeft het dan eigenlijk nog als het zo instabiel en wisselvallig is? De waarde van geld en de waarde en functie van economie is net als religie en politiek gebaseerd op geloof en vertrouwen. Gelooft men er niet meer in, of is het vertrouwen weg, dan houdt stort het in. Het zijn fictieve middelen die specifiek bedoeld zijn om ons te sturen en om ons manier van leven en bestaan te manipuleren.  

Kijk ik snap heel goed dat we op dit moment geld nodig hebben om in onze maatschappijen te kunnen leven. Er moet eten op tafel komen, de huur of hypotheek moet worden betaald, we hebben kleren nodig, etc, etc. Ik snap dat en ik snap dat daar op dit moment in tijd geld voor nodig is. Dus moet men iets doen om aan geld te komen. Ik ben niet één of andere zweverige hippie die alles door een roze bril ziet. Ik weet hoe de wereld werkt, dat hoeft men mij niet uit te leggen.  

Ik heb zelf een hoge functie gehad en veel geld verdiend en al die andere onzinnige dingen. Ik leefde de maatschappelijk vastgestelde norm van gelukkig en welvarend zijn. Tot ik dus weer tot mezelf kwam zullen we maar zeggen en door al die flauwekul heen zag. Geld en economie zijn, zoals ik eerder zei, middelen die in leven zijn geroepen en worden gehouden om onze manier van leven te kunnen beïnvloeden en sturen. We hebben als soort geen geld nodig om te overleven, ook al zijn we er nu heilig van overtuigd dat dit wel zo is.  
 
Heb je ooit een aap of wolf bij de pinautomaat zien staan, of moeite hebben met het betalen van zijn rekeningen? Denk je dat het ze daar boven of om ons heen ook maar één reet interesseert hoeveel geld jij je hele leven bij elkaar hebt gespaard? Denk je soms dat je met meer geld op je rekening in de VIP-room in de hemel komt? Ik denk dat zij zich deels kapot lachen over hoe wij aapjes ons zo laten leiden door niet reële dingen als geld en economie en deels in tranen uitbarsten wanneer ze zien wat we elkaar aan doen voor wat velletjes papier en wat getallen op onze internetbankoverzicht. Het is zo walgelijk en onmenselijk wat wij doen met onszelf en met elkaar voor wat centen, zo walgelijk dat het op een hele morbiede manier haast komisch is.

Mensen snappen misschien niet waarom ik zo naar geld en economie kijk en ze denken vast dat ik inderdaad labiel ben, of iets dergelijks, na het lezen van deze blog. Maar wat ik niet snap is HOE in de naam van alles wat heilig is, wij onszelf en anderen zo kunnen behandelen voor een paar extra centen. Ik ben dan maar liever labiel en naïef, liever dat dan nog langer mij zo te gedragen en te laten gebruiken puur om en door geld. Het is gewoon belachelijk om nog langer hier aan mee te doen en op deze manier te leven.  
 
Tenminste dat is wat ik denk en voel. Maar iedere keer wordt ik er aan herinnerd dat ik voorlopig toch deels vast zit aan deze manier van leven. Zoals ik zei, rekeningen moet worden betaald, eten moet op tafel komen en de huur moet worden betaald. Ik hoop alleen maar dat we snel inzien waar we mee bezig zijn, hoe sneller we dit door hebben, hoe minder hard de klap zal zijn wanneer het allemaal eindelijk instort.



dinsdag 5 januari 2010

Europarlement wil onderzoek naar relatie tussen de farmaceutische industrie en WHO?

Volgens bepaalde bronnen lijken bepaalde leden van de EU van plan te zijn om een onderzoek op te stellen naar de manier waarop farmaceutische bedrijven en de WHO zich hebben gedragen tijdens de laatste epidemie. Velen zijn het namelijk eens dat er meer van het virus is gemaakt, dan dat het eigenlijk was en dat de farmaceutische industrie en de WHO gebruik van de siyuatie hebben gemaakt. Mocht dit onderzoek ergens toe leiden, dan kan 2010 wel eens een spannend jaartje worden voor het WHO en de farmaceutische industrie.



The Council of Europe member states will launch an inquiry in January 2010 on the influence of the pharmaceutical companies on the global swine flu campaign, focusing especially on extent of the pharma‘s industry’s influence on WHO. The Health Committee of the EU Parliament has unanimously passed a resolution calling for the inquiry. The step is a long-overdue move to public transparency of a “Golden Triangle” of drug corruption between WHO, the pharma industry and academic scientists that has permanently damaged the lives of millions and even caused death. The parliament motion was introduced by Dr. Wolfgang Wodarg, former SPD Member of the German Bundestag and now chairman of the Health Committee of PACE (Parliamentary Assembly of the Council  of Europe). Wodarg is a medical doctor and epidemiologist, a specialist in lung disease and environmental medicine, who considers the current “pandemic” Swine Flu campaign of the WHO to be “one of the greatest medicine scandals of the Century.”[1] The text of the resolution just passed by a sufficient number in the Council of Europe Parliament says among other things, “In order to promote their patented drugs and vaccines against flu, pharmaceutical companies influenced scientists and official agencies, responsible for public health standards to alarm governments worldwide and make them squander tight health resources for inefficient vaccine strategies and needlessly expose millions of healthy people to the risk of an unknown amount of side-effects of insufficiently tested vaccines. The "bird-flu"-campaign (2005/06) combined with the "swine-flu"-campaign seem to have caused a great deal of damage not only to some vaccinated patients and to public health-budgets, but to the credibility and accountability of important international health-agencies.”[2] The Parliamentary inquiry will look into the issue of „falsified pandemic“ that was declared by WHO in June 2009 on the advice of its group of academic experts, SAGE, many of whose members have been documented to have intense financial ties to the same pharmaceutical giants such as GlaxoSmithKline, Roche, Novartis, who benefit from the production of drugs and untested H1N1 vaccines. They will investigate the influence of the pharma industry in creation of a worldwide campaign against the so-called H5N1 “Avian Flu”  and H1N1 Swine Flu. The inquiry will be given “urgent” priority in the general assembly of the parliament. In his official statement to the Committee, Wodarg criticized the influence of the pharma industry on scientists and officials of WHO, stating that it has led to the situation where “unnecessarily millions of healthy people are exposed to the risk of poorly tested vaccines,” and that, for a flu strain that is “vastly less harmful” than all previous flu epidemics. Wodarg says the role of the WHO and its the pandemic emergency declaration in June needs to be the special focus of the European Parliamentary inquiry. For the first time, the WHO criteria for a pandemic was changed in April 2009 as the first Mexico cases were reported, to make not the actual risk of a disease but the number of cases of the disease basis to declare “Pandemic.” By classifying the swine flu as pandemic, nations were compelled to implement pandemic plans and also the purchase swine flu vaccines. Because WHO is not subject to any parliamentary control, Wodarg argues it is necessary for governments to insist on accountability. The inquiry will also to look at the role of the two critical agencies in Germany issuing guidelines on the pandemic, the Paul-Ehrlich and the Robert-Koch Institute. Bron: Global Research


Hoe serieus dit allemaal is, weet ik niet. Buiten deze en een aantal andere kleine bronnen, heb ik hier nog niks over gehoord of gelezen. Misschien komt dat nog wel, of misschien is het een storm in een glas water. Het zou wel erg mooi zijn als dit waar blijkt te zijn. Ik houd jullie op de hoogte.
vrijdag 1 januari 2010

Wat was en nog gaat komen

Voor ik begin met mijn blogje, wil ik eerst iedereen een gelukkig nieuw jaar toewensen en ik hoop dat we allemaal een beetje wijzer en toleranter worden het komende jaar. Laat je licht schijnen mensen, nu is de tijd om het te doen. Als je daar éénmaal mee begint, wil je niet meer anders leven.


Het afgelopen jaar was heel belangrijk voor mij, afgelopen jaar ben ik voor het eerst in mijn leven bezig met echt te leven. Te leven zoals ik wil en te leven op een manier dat goed voor mij en de mensen om mij heen is. De jaren hier voor waren meer op automatische piloot en mede dankzij enkele persoonlijke gebeurtenissen, ben ik een hoop van die herinneringen van de jaren voor 2009 kwijt. Mensen, gebeurtenissen en situaties die ik beleefd heb en gekend heb ben ik kwijt. Misschien voor altijd, misschien ook niet. Ik maak me er ook helemaal niet druk over, het komt vanzelf wel weer terug of niet. Ik weet nu beter wie ik ben en wat ik wil uit het leven en dat is niet veel, gewoon gelukkig zijn. De rest vind ik niet meer interessant. (Geld, aanzien, status)


Niet alleen op persoonlijk gebied was 2009 een groot jaar voor mij, maar ook op wereld niveau was 2009 een jaar die ik het beste kan beschrijven als "het startschot". 2009 was een jaar waar de wereld in economisch verval raakte. Ik vind het nog steeds ontzettend komisch en ironisch dat we ons leven zo kunnen laten leiden door dingen die eigenlijk niet bestaan. Het was een jaar waar grote spirituele en wetenschappelijke doorbraken hebben plaatsgevonden (Wubbo Ockles Theorie) en het jaar waar steeds duidelijker werd dat we zeker niet alleen zijn in deze realiteit van bestaan en dat ons perspectief niet is wat wij denken dat het is. 


Op de valreep van het eind van 2009 zijn er nog een aantal grote dingen gebeurd. Blijkbaar zijn de UFO waarnemingen tijdens de kerstdagen en oud en nieuw in intensiteit gegroeid. Misschien was dit wel HUN manier om de jaarwisseling en kerst te vieren. Voornamelijk landen als Japan, Italië, de VS, China en Rusland, stonden op de kaart bij onze buitenaardse broeders. Over de hele wereld worden vreemde lichten en objecten in de lucht gespot, maar nog steeds is dit blijkbaar niet interessant genoeg om wereldwijd er op het nieuws over te hebben. Blijkbaar zijn het nog steeds allemaal Thaise lampionnen, ijskristallen en moerasgassen. 


Naast deze gebeurtenissen, hadden we het afgelopen jaar te maken met vreemde licht-fenomenen in Noorwegen. Deze werden blijkbaar door de Russen en hun Star Trek achtige wapens veroorzaakt, tenminste dat is de officiële verklaring. Wat het nu echt was of is weet blijkbaar niemand. Maar als de Russen raketten hebben die een soort van Wormhole-achtig spektakel kunnen veroorzaken, dan vraag ik me echt af wat voor technologie ze nog meer hebben.


2009 is ook het jaar waar de voorspelling van Werner von Braun wederom uit lijken te komen. 
Wernher Magnus Maximilian Freiherr von Braun (Wirsitz (Posen), 23 maart 1912 – Alexandria (VirginiaVS), 16 juni 1977) was één van de leidende figuren bij de ontwikkeling van rakettechnologie in Duitsland en de VS. Hij zei ooit dat er 3 grote false flag operaties zouden gaan gebeuren, die bedoeld zijn om het volk te onderdrukken en manipuleren. De eerste zou The War on Terror zijn, zoals we weten begon die op 11 september 2001. De tweede zou The War on Asteroids zijn wat blijkbaar afgelopen woensdag "stilletjes" is begonnen toen de Russen aangaven dat ze bezig zijn met een plan om een naderende asteroïde, die een gevaar voor de wereld zou kunnen vormen, te vernietigen of in ieder geval van zijn huidige koers af te brengen. De derde zou dus The War on evil aliens worden, ik verwacht binnenkort dus wat meer openheid over buitenaards leven. Dit jaar waarschijnlijk nog, de klimaat top in Mexico (later dit jaar) lijkt me wel een mooie gelegenheid hier voor.


Er zijn geen twijfels bij mij dat er buitenaards leven is en er is ook geen twijfel meer bij mij dat ons niet alles wordt verteld. Maar ik ga me niet meer druk maken over wat men ons wel of niet vertelt, want het komt toch wel van zelf naar buiten. Hoe erg je ook iets probeert geheim te houden en te verbergen, op een dag komt het naar buiten. Daar kan je helemaal niks aan doen, hoe machtig of kundig je ook bent. Dus ik zal het komende jaar meldingen blijven posten, maar ik ga er geen queeste van maken of iets dergelijks. Ik zal er echter ook niet meer om heen gaan draaien of het nou waar is of niet. Ik plaats het, geef mijn mening waar nodig en de rest mag de lezer voor zichzelf bepalen. Zoals het eigenlijk hoort te zijn, ieder kiest zijn eigen waarheid en leugen of hoax. Ik ben het namelijk een beetje beu om er steeds om heen te draaien en doen als of iets waarschijnlijk niet bestaat. Ook ben ik het een beetje beu om mensen proberen te overtuigen van de mogelijkheid dat ze wel of niet bestaan of dat iets wel of niet gaande is. Ik heb mijn eigen waarheid, ik hoop dat iedereen die van hem of haar vindt. Of je het nu wel of niet gelooft ligt helemaal in je eigen handen. Het is tijd om verantwoordelijk te zijn voor je eigen bestaan en de kwaliteit daarvan. 


De tijd voor handjes vasthouden en je laten vertellen wat wel is en en wat niet, is voorbij. Het wordt tijd om er nu zelf voor te zorgen dat je weet wat er speelt of juist niet. Maar kom aan het eind, als alles waar blijkt te zijn, niet janken dat je het niet hebt geweten. Er zijn genoeg informatie bronnen geweest die je jaren lang hebben verteld wat er speelde en nog speelt. Jij koos er voor om er geen gehoor aan te geven.


Dus om even samen te vatten...


De tweede grote False Flag operatie is langzaam begonnen, de eerste was 9/11, nu krijgen we de asteroïde en daarna de zogenaamd "slechte" buitenaardsen. Verwacht dat dit komende jaar veel over asteroïde en meer van dat soort universele ongein wordt gesproken. Verwacht dat er hier en daar wat stenen zullen neerstorten en misschien al op een grote bewoonde streek. Deze gebeurtenis zal dan worden aangegrepen door de machten die zijn, om ons wederom de stuipen op het lijf te jagen en ons te besturen door middel van angst. Buitenaards leven bestaat en staat al duizenden, zo niet honderdduizenden, jaren in contact met ons. Ons is dit verborgen gehouden om wat voor redenen dan ook, maar dit geheim zal vanaf dit jaar steeds meer ontmaskerd gaan worden. of je het nou wil geloven of niet, dat is helemaal aan jou. Ik kan alleen maar zeggen "Zet je schrap, want de echte lol staat op het punt van beginnen en is eigenlijk al begonnen."

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...