dinsdag 29 september 2009

Contact: Wij bieden bescherming aan onze bondgenoten


De bewustzijnsniveaus op Aarde nemen zo snel toe dat de bewustwording zich op een hoger tempo versnelt. Dat is goed nieuws omdat het betekent dat jullie de veranderingen vanuit een hoger perspectief bezien. Het resultaat is dat jullie niet langer begrensd worden door de beteugeling die jullie bergafwaarts voerde langs het pad van destructie. Niet iedereen heeft een vast idee over waar ze naar toe gaan en hoe ze er moeten komen maar ze voelen wel de krachtige energie van verandering die de Mens uit de cyclus van dualiteit leidt. De toekomst is in handen van de innerlijk bewusten die hun blik op Ascentie hebben gericht. Jullie werkelijkheid moet anders worden dan hij nu is en alleen een sterke visualisatie van alles dat goed is en dat jullie naar de hogere vibraties verheft, zal jullie succes verzekeren. Jullie zijn ten slotte de scheppers van jullie eigen realiteit. 
Er is op het moment werkelijk niets belangrijker dan jullie persoonlijke ontwikkeling, maar door jezelf te stimuleren en Licht naar de Aarde te brengen, helpen jullie ook anderen. De Mensheid is door zoveel heen gegaan maar met de nooit-eindigende liefde van de Schepper wordt jullie de kans geboden om je te verheffen naar de Lichtsferen. Ik verzeker jullie dat niets de afsluiting van deze cyclus, zoals verordend, kan verhinderen maar het is aan jullie als individuele ziel om te kiezen welk pad je neemt. Diegenen van jullie die zich voorbereiden om te ascenderen, zullen het niet moeilijk vinden dit te doen omdat er immense hulp wordt gegeven om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk zielen dit doen. Wij van de Galactische Federatie hebben verschillende rollen die allemaal verband houden met het herstel van jullie prachtige Aarde en het bewerkstelligen van een gemakkelijke overgang van alle levensvormen. Veel van onze leden die al duizenden jaren met jullie verbonden zijn, zijn ook over de hele wereld betrokken bij het leggen van contacten. Er wordt een groot plan tot het einde toe uitgewerkt dat al onze doelen zal bereiken en dat, Dierbaren, omvat jullie.  
Ons contact gaat veel verder dan jullie je misschien verbeelden, want we staan regelmatig in verbinding met leden van jullie Regering. We bedreigen niet, maar adviseren simpelweg degenen die tegen de werkelijkheid in werken met betrekking tot jullie voorbereiding op Ascentie. We maken echter vrij duidelijk dat het succesvol zal zijn en dat we de goddelijke autoriteit hebben om actie te ondernemen wanneer we dit passend vinden. De Duisteren weten dat wij onze bescherming geven aan hen die onze bondgenoten zijn maar ze proberen nog steeds degenen “af te maken” die moedig genoeg zijn om openlijk voor hun overtuiging uit te komen. Op een dag zullen jullie over jullie geschiedenis leren, die rood is van het bloed van onschuldige zielen die opstonden tegen de Duisteren. Jullie kunnen geloven dat de Democratie vele jaren heeft gewerkt maar dat is een illusie die aan jullie gepresenteerd wordt met juist het doel om jullie te misleiden. Corruptie en zwartmakerij heeft de laatste jaren endemische vormen aangenomen en dat is niet alleen van toepassing op jullie Regeringen maar ook op enkele van de grote instituten die een begrip vormen. Wij noemen dergelijke zaken omdat het soms nodig is dat jullie de moeilijke taak begrijpen waar onze teams op Aarde voor staan.  
Wees niet angstig, wat jullie nieuws je ook brengt, want op het moment richten de duistere energieën zich op de mensen middels de bedreiging van verplichte vaccinaties. Er staat altijd iets op de agenda van de Duisteren, wiens nederlaag hen in het gezicht staart maar die niet de bescheidenheid kennen om het toe te geven. Wanneer de tijd zeer spoedig komt waarin er positieve actie tegen hen wordt ondernomen, zullen ze geshockeerd zijn door de snelheid waarmee hun bestemming zal veranderen. Er is er niet één die zal ontsnappen en het net trekt zich alsmaar strakker rond hen aan. Uiteindelijk zal men gerechtigheid zien plaatsvinden maar op een manier die nogal verschilt van waar jullie aan gewend zijn. Jullie zullen zien dat er niet mee gespot kan worden of genegeerd door een slimme zet en de waarheid over elke gebeurtenis zal volledig bekend worden en niet onderworpen aan leugens of geheimhouding. We hebben Rechtbanken die anders zijn dan die van jullie en in handen van vele Hoge Wezens van Licht. Leugens en uitvluchten hebben er geen plaats omdat het geen zin heeft te ontkennen wat onomkeerbaar is en opgetekend in de levensether.  
Er is geen plaats in de hogere dimensies voor de lagere vibraties die jullie ervaren. Het Licht is zodanig dat er niets behalve de waarheid kan bestaan, en niet alleen dat, zelfs gedachten dienen zuiver te zijn omdat iedere ziel weet wat de ander denkt. Er bestaat echter privacy wanneer iemand binnen zijn persoonlijke dagdromen wenst te verblijven. Wanneer jullie je vibratie verhogen, wordt het leven vanuit waarheid vrij natuurlijk voor jullie en maakt het deel uit van de liefde die jullie voor alle zielen voelen. Geloof ons dat het niet moeilijk is om naar de hoogste expressie van jullie zelf te leven. Wij begrijpen jullie problemen op Aarde want jullie kunnen vaak benadeeld worden door de waarheid te vertellen of kunnen er iemand anders mee in problemen brengen. De belangrijkheid zit hem in hoe je van binnen denkt en in jullie intenties.  
Jullie hebben allemaal een idee over wie je streeft te worden en hoe verder jullie op het pad van Licht stappen, hoe gemakkelijker het zal worden dit te manifesteren. Sommigen van jullie hebben in relatief korte tijd al een opmerkelijke vooruitgang geboekt en jullie proberen nu naar jullie idealen te leven. Houd dit vast, zeggen we, en je zal vooruitgang boeken, want wanneer je eenmaal de intentie hebt geformuleerd ben je er al voor een deel. Jullie keren terug tot een positie die jullie hadden voordat je naar de Aarde kwam, dus onderbewust weten jullie dat je dit opnieuw kan. Aangezien jullie altijd je eigen soort zullen vinden, wordt het gemakkelijker hoe hoger je komt. De Wet van Aantrekkingskracht zal jullie altijd naar die zielen leiden die net als jij resoneren. Het gebeurt in een bepaalde mate nu ook op Aarde maar het is niet zo opmerkelijk omdat jullie weinig aandacht geven aan waarom je tot bepaalde mensen meer wordt aangetrokken dan tot anderen. 
Zelfs onder de gunstigste omstandigheden is er veel dat jullie bezighoudt maar met het plaatsvinden van de veranderingen is er meer druk dan gewoonlijk. Zit de rit uit en weet dat alles goed zal komen en dat jullie uiteindelijk niets tekort zullen komen. Overvloed is jullie recht en zal jullie niet veel langer worden onthouden. Het zal gelijkwaardigheid tussen jullie brengen zonder jullie individuele persoonlijkheid uit te wissen of de wens om jullie leven op een vrije manier uitdrukking te geven. Het geestdodende in het leven zal worden verwijderd en jullie zullen participeren in wat je zelf uitkiest. Met dit alles komt inzicht in jullie spirituele erfenis en mogelijkheden om je als verlichte ziel waar te maken. 
Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zie dat we elke dag dichterbij komen. Mag ons Licht ieder van jullie raken en jullie harten verwarmen en jullie vastbeslotenheid versterken om boven het trauma dat jullie ervaren te verrijzen. 
Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey. 
Bron: Niburu

Wederom een mooi bericht, één van hoop en liefde.

Viroloog Ab Osterhaus heeft aandelen in griepvaccinproduct

Ik moest hier stiekem toch wel om grinniken, met de dag valt de collectieve leugen steeds meer uit elkaar. Soms heb ik het idee dat ze het niet eens meer proberen om goed tegen on te liegen. Met o.a. dank aan niburu.



Ab Osterhaus, de regeringsadviseur die in Nederland al maandenlang paniek zaait over de mogelijk verregaande epidemische en dodelijke gevolgen van Mexicaanse griep, blijkt aandelen te hebben in een bedrijf dat meewerkt aan de ontwikkeling van vaccins tegen die griep. En als het ligt aan zijn andere deeltijdwerkgever, de universiteit van Rotterdam, wordt hij daar schatrijk mee. 
Dat blijkt uit onderzoek van het Radio 1-programma Argos. Osterhaus is griepadviseur van de Nederlandse regering. Nu blijkt dat hij ook 9,8% of 9,9% van de aandelen heeft in ViroClinics, zo wordt in de uitzending bevestigd door Anton Westerlaken van de Raad van Bestuur van het Erasmus Medisch Centrum (EMC), het ziekenhuis verbonden aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit. Maar zowel Westerlaken als Osterhaus stellen dat de waarschuwingen van Osterhaus niks te maken hebben met zijn zakelijk belang. ‘Ik zie het spanningsveld’, zegt Osterhaus in de uitzending. ‘En daar ligt een schone taak voor de journalistiek, om uit te leggen waarom dat nodig is. Voor mij is het belangrijkste: transparantie.’
Dat universiteiten bedrijven opzetten om de kennis van hoogleraren en andere aan hun verbonden deskundigen te ‘vermarkten’, is inderdaad al vele jaren gemeengoed. Maar opvallend is wel dat Osterhaus heel anders tegen de opkomst van de Mexicaanse griep aankeek (en nog steeds kijkt) dan veel van zijn collega’s in Nederland en België. Osterhaus trok parallellen met de Aziatische en Spaanse griep. De laatste pandemie zorgde voor vijftig tot honderd miljoen doden.
De Nederlandse overheid heeft 34 miljoen vaccins gekocht afgelopen zomer, vele malen meer dan België, waar deskundigen juist conservatief reageerden en heel andere adviezen verstrekten aan Brussel dan Osterhaus aan Den Haag. In Nederlandzwelt de kritiek tegen de paniekzaaierij van Osterhaus dan ook aan. Uiteindelijk kwam de Nederlandse regering tot de conclusie dat het een milde griep betreft, niet veel gevaarlijker dan de ‘normale wintergriep’, waaraan jaarlijks enkele honderden mensen overlijden. Osterhaus houdt desondanks in de uitzending vol dat het geen ‘mild’ maar een ‘venijnig’ virus betreft. Andere Nederlandse deskundigen, waaronder Roel Coutinho, bestrijden dat in de uitzending van Argos.
Osterhaus stelt niet zo veel te verdienen aan ViroClinics, althans niet meer dan hij zou verdienen als fulltime hoogleraar. Osterhaus werkt een dag per week voor ViroClinics en vier dagen voor de universiteit. Maar bij verkoop van het bedrijf, casht hij dus wel mee. Westerlaken: ‘Voor een mogelijke uitbetaling van zijn intellectueel eigendom hebben we aandelen aan hem toegekend. Als de aandeelhouders gaan beslissen, en daarbij is het EMC als grootste aandeelhouder dominant, dan zouden wij eventueel dividend beschikbaar kunnen stellen voor aandeelhouders, waardoor je de kans hebt om Ab zijn intellectuele eigendom waar te maken. Gezien vanuit de belangen van het EMC hoop ik dat Osterhaus schat- en schatrijk word met die 9,8%. Want dan hebben wij immens veel geld om prachtig onderzoek, goede patiëntenzorg en uitstekend onderwijs te leveren.’
Bron: Quotenet.nl


Ab kan er blijkbaar mee leven dat hij mensen onnodig vaccinaties aanpraat, zolang hij de centen maar binnenkrijgt. Zegt best veel over meneer Osterhaus vind ik.
maandag 28 september 2009

"NASA moet toegeven dat er een buitenaardse aanwezigheid is IN de maan!" Zegt ISRO..

De Indiase ruimte organisatie (ISRO) is van mening, dat NASA eerlijker moet zijn over de mogelijke aanwezigheid van buitenaardsen in de maan. Tijdens een scan door een Indiase satelliet, is ontdekt dat er grote hoeveelheden water op de maan te vinden zijn. 
NASA now agrees that lots and lots of water id present in the moons surface. That also shows the abundance of water in the universe. Interestingly, NASA all on a sudden starts talking about water in moon after India reveals that it found water from its Moon Impact Probe (MIP).  
Bron: India Daily
India's Moon Impact Probe (MIP) was the first instrument to detect water on the moon - way back in November last year when the spacecraft Chandrayaan-1 entered lunar orbit, space agency chief G. Madhavan Nair said here Friday. ''I am happy to share for the first time with all of you that the MIP, while it was descending from Chandrayaan to the moon Nov 14, 2008, picked up strong signals of water particles on the lunar surface,'' the Indian Space Research Organisation (ISRO) chairman told reporters in Bangalore.
Sources from Bangalore now say India plans to force NASA into accepting the Extraterrestrial presence in moon. NASA has all along denied such presence. It even denies the presence of any extraterrestrial objects or entities.  
Bron: India Daily
Echter staat de Indiase regering niet echt te springen om zulke druk op de VS en NASA te zetten op dit moment.
Indian Space Research Organization is under deep pressure from the Indian Government not to do anything that will antagonize Americans and NASA. But internally ISRO scientists and engineers are determined to expose the UFO phenomenon to the world.
Bron: India Daily
We zullen wel zien of horen hoe dit afloopt, tenzij het ergens in een verdom hoekje wordt gestopt natuurlijk.
zondag 27 september 2009

Vrijheid voor en vooral door iedereen!

Gisteren was de vrijheidsparade 2009 en van wat ik begrepen was het een goed begin. Zo'n 400 mensen zijn op het evenement afgekomen, volgens berichtgeving. Er zijn sfeer impressies en video verslagen gemaakt die nu over heel hyves te vinden zijn. Ik ben blij dat de algemene gedachte gang is dat de parade een succes was. Hopelijk kan men daar verder op uitbreiden en kunnen we er volgende keer een nog groter succes van maken. Ik zal er in ieder geval de volgende keer zeker bij zijn.  

Maar waar ik het eigenlijk over wil hebben is een reactie die ik onder het laatste bericht over de vrijheidsparade vond. De reactie zei dat die persoon helemaal voor vrijheid voor iedereen is, maar hoe zit dat met de vrijheid voor dieren? Nou dat vond ik dus wel een degelijke vraag. Hoe zit dat inderdaad met de vrijheid van dieren? Nu zal ik heel eerlijk zijn ik eet graag vlees en ben ook niet van plan daar mee op te houden, dus voor iedereen mij allemaal redenen gaat sturen waarom ik zou moeten stoppen met vlees eten, niet doen. Ik ken ze allemaal en ik heb bewust gekozen om het te blijven eten, dus spaar je de moeite.  

Ik probeer echter wel het vlees te kopen wat zo natuurlijk mogelijk is gewonnen zullen we maar zeggen. Massa vleesproductie etc, probeer ik zoveel mogelijk te vermijden. Als het kan dan biologisch, zoals ze het nu noemen. Biologisch, we zitten als zo lang aan de chemische en hormonale rommel dat we puur natuur al een hippe nieuwe naam moeten geven. Maar waar ik naar toe wil is eigenlijk het volgende...  

Je hoort zoveel mensen die roepen dat er iets gedaan moet worden aan de huidige situatie en die vervolgens met een idee als de vrijheidsparade komen of iets dergelijks. Dat is mooi en ik juig dit alleen maar toe. Maar is het niet vele malen effectiever om als één collectief één protest of evenement te organiseren? In plaats van dat iedere groep 1 zaak belicht? Is het niet beter dat al die mensen die ergens voor of tegen protesteren, zich verenigen in één gigantische massa en dan pas over de straten gaan lopen om hun mening te uiten? Is dat niet iets indrukwekkender dan om de zoveel tijd een groepje van 500 of 100 mensen?  

Misschien zie ik het verkeerd, maar dit lijkt mij toch echt de oplossing. Dus voor dat iemand weer iets bedenkt om te gaan doen, neem eens contact met de andere organisaties en groeperingen en organiseer samen iets. Natuurlijk dient men zijn of haar egos thuis te laten, het gaat er niet om wie de beste parade of evenement heeft georganiseerd. Het gaat om de aandacht die jullie zaak krijgt. Hierbij dient volledige samenwerking aanwezig te zijn, anders zal dit niet werken en schaadt men zijn of haar zaak of zaken alleen maar. Het lijkt mij de meest effectieve oplossing, je trekt veel mensen, je zorgt dat er aandacht geschonken wordt aan je doelen en je schept een band met mensen en creëert een groot netwerk. Waar zou men meer van opkijken, 500 of 1000 man die iets roepen of 20.000 man of meer die samen voor een opzienbarende gebeurtenis zorgen.  

Ik heb nooit begrepen waarom men altijd met een handje vol mensen voor of tegen één zaak protesteerden. Waarom niet gewoon als één grote massa voor alles of tegen alles protesteren? Ik denk dat zoiets meer indruk zou maken, maar wie ben ik. Stel je voor dat alle politie, buspersoneel, treinpersoneel, docenten, studenten en medische personeel allemaal op dezelfde dag zouden staken en protesteren. Dat bedoel ik dus, alles en iedereen zou het weten, merken en voelen. Zo schep je pas aandacht voor je zaak! Als je echt een verschil wilt maken, moet men meer samenwerken en zich niet alleen richten op zijn of haar doel. Het moet gaan over het grote geheel, niet alleen maar 1 of 2 onderdelen ervan. Zo schep je aandacht tussen het volk en zo zorg je dat de politiek niet om je heen kan. Maar nogmaals wie ben ik...

zaterdag 26 september 2009

En de wereldwijde UFO-sightings blijven maar komen...

Het is haast niet bij te houden hoeveel nieuwe massale sightings er de laatste weken bij komen. Momenteel lijkt het net of er iedere 2 dagen wel iets nieuws gebeurt. Naast China, India, Polen, Mexico, de VS en Suriname worden nu ook landen als Wit Rusland en Libanon nu ook bezocht door UFO's. Wederom hebben we het hier niet over 1 of 2 mensen die iets hebben gezien, maar honderden, zo niet duizenden die iets in de lucht hebben gezien en er foto's of films van hebben gemaakt. Daarnaast worden deze sightings door het nationale nieuws, in die landen, behandeld. Ik snap echt niet waarom deze dingen niet hier worden gemeld. Dit vind ik toch wel onder de categorie nieuws vallen.


Klik hier om de foto's van de ufo's in Libanon te bekijken.
Klik hier om het Engelse bericht over de UFO's in Libanon te lezen.
Klik hier voor het bericht over Wit Rusland


De andere landen heb ik hier al gepost, die berichten kun je terugvinden in het berichten archief.
Maar wordt het niet eens tijd dat er serieus wordt omgegaan met deze gebeurtenissen in plaats van ze te behandelen als grappen en onzin? Buitenaardse of niet, er gebeuren dingen die niemand begrijpt. Waarom worden die zaken niet serieus onderzocht?
vrijdag 25 september 2009

Bach Bloesems, een natuurlijke aanvulling op je EHBO pakket.

Ik ontving de volgende informatie via Hyves van Rainbow Angel en na alles doorgelezen te hebben, vond ik het een goed idee om het hier te posten. Dit zijn dingen die iedereen hoort en moet weten vind ik. Wat je allemaal wel niet uit wat kruiden kunt halen. We zijn toch best de weg een beetje kwijt, als we het hebben over medicatie tegenwoordig. In plaats van een natuurlijke oplossing vinden, pompen we elkaar vol met chemische rommel. Het is haast als of ze ons niet willen genezen, maar alleen de symptomen lichtelijk bestrijden. Natuurlijk geldt dit niet voor alle medicatie, maar soms denk ik van "Kijk eens wat meer naar de natuur inplaats van gelijk naar de eerste de beste chemische cocktail.




De Bloesems kunt u HIER BESTELLEN

O = Onevenwichtigheid
P = Positieve, transformerende kwaliteit


ANGSTEN

MIMULUS

- Mimulus guttatus, Maskerbloem.

o. Alle angsten die bekend zijn zoals voor bijvoorbeeld: dieren, hoogte, mensen, kleine ruimten, beperkingen, nieuwe dingen, enz.; schuchterheid en sociale verlegenheid.
p. Moed; de uitdagingen van het alledaagse leven tegemoet treden; het overwinnen van angsten en zorgen die de persoonlijkheid onnodig hinderen en verstoren; vrijheid naar doen en laten; het accepteren van alle levensvormen en weten dat we er niet door beperkt worden; iedere moeilijkheid herkennen als mogelijkheid om te groeien.

CHERRY PLUM

- Prunus cerasifera, Kerspruim.

o. Angst voor controle verlies; verzet tegen de innerlijke leiding; bang om dingen te doen die men niet wil doen.
p. Moed; spontaniteit; uithoudingsvermogen en sterkte op het mentale vlak, zelfs bij extreme spanning; controle over zichzelf; loslaten en het Goddelijke binnenlaten, de wijsheid van het Hogere Zelf erkennen.

RED CHESTNUT

- Aesculus carnea, Rode Kastanje.

o. Overbezorgdheid en zorgen over anderen, voor de verwachting dat anderen iets zal overkomen; het ergste verwachten; angst in verband met de veiligheid van anderen.
p. Rustige en genezende gedachten naar anderen kunnen sturen; hulp geven waar mogelijk; vrijheid met betrekking
tot problemen van anderen; goed de eigen geestelijke ruimte kunnen handhaven.

ROCK ROSE

- Helianthemum nummularium, Zonneroos.

o. Extreme angst of paniek; de angst om zichzelf te verliezen, angst voor de dood of de dood van het ego, angst voor het bewust of onbewust verliezen van de identiteit.
p. Zichzelf overstijgende moed; helpt om zichzelf te vergeten; bewust worden van je eigen grotere persoonlijkheid; de ergste uitdagingen met moed onder ogen durven zien.

ASPEN

- Populus tremula, Esp.

o. Onbekende angsten; bezorgdheid zonder bekende redenen; angst voor het donker of het onbekende; angsten die uit de omgeving opgenomen worden en niet meetbaar zijn; nachtmerries; angstige voorgevoelens.
p. Aantrekking tot het onbekende; geeft moed en innerlijke kracht om vol vertrouwen in het leven te staan en open
te staan voor alle levenservaringen; je niet door angst te laten blokkeren.



ONZEKERHEID

CERATO

- Ceratostigma Willmottina, Loodkruid.

o. Geen vertrouwen in zichzelf; voortdurend de raad van anderen vragen; voor degenen die constant leraren, goeroes en autoriteiten zoeken ter bevestiging van zichzelf; handelen naar wat anderen verwachten dat je zal doen.
p. Intuïtief; innerlijke zekerheid om je eigen innerlijke leiding te volgen; weten wat goed voor jezelf is en dit vol vertrouwen kunnen volgen; wijs.

HORNBEAM

- Carpinus betulus, Haagbeuk.

o. Bij vermoeidheid zonder duidelijke reden; niet in staat om de dagelijkse taken aan te kunnen of weerstand in verband met dagelijkse verantwoordelijkheden; het niet aan kunnen van of een afkeer hebben aan de dagelijkse praktische werkelijkheid; mentale uitputting; maandagmorgen gevoel.
p. Kracht om persoonlijke voornemens uit te kunnen voeren; het aankunnen van interne en externe druk; mentale sterkte; over alle energie beschikken die je nodig hebt; wakkere geest.

SCLERANTHUS

- Scleranthus annuus, Hardbloem.

o. Twijfel; onzekerheid; besluiteloosheid; aarzeling en tweeslachtigheid bij keuzes; twijfelen tussen verstandelijk en gevoelsmatig.
p. Evenwicht; snelle beslissingen kunnen nemen; vertrouwen bij het nemen van beslissingen; zien dat het niet altijd nodig is om te kiezen en hetgeen tegenstellingen lijken, opgenomen kunnen worden in een groter geheel; handelen vanuit innerlijke zekerheid.

GORSE

- Ulex europoeus, Gaspeldoorn.

o. Hopeloosheid, wanhoop, berusting; gelatenheid; het gevoel van "niets kan mij nog helpen"; wanneer men voortdurend verwacht te zullen lijden als gevolg van de gebeurtenissen van het leven.
p. Verder gaan ondanks tegenslagen; positieve overtuigingen; vertrouwen in het onmogelijke; vol hoop blijven
ondanks overmacht.

GENTIAN

- Gentiana amarella, Gentiaan.

o. Het vertrouwen verloren; twijfel en ontmoediging door tegenslagen, vooral door een gebrek aan vertrouwen en begrip in verband met de gebeurtenissen in je leven; moedeloos door onze kijk op het leven.
p. Groot vertrouwen ondanks moeilijkheden of duisternis; moed om te accepteren wat is; het positieve uit alle levenssituaties halen; iedere ervaring als waardevolle les kunnen gebruiken.

WILD OAT

- Bromus ramosus, Ruwe dravik.

o. Wanneer de neiging bestaat om veel verschillende banen te proberen; teveel mogelijkheden; gebrek aan richting; tegen rusteloos zoeken, voor degene met "twaalf ambachten en dertien ongelukken".
p. Zekerheid over de levensrichting; helderheid over het doel van het leven en de bestemming; het vermogen om
de mogelijkheden te herkennen en deze volledig te ontwikkelen.



ONVOLDOENDE INTERESSE IN HET HEDEN

CLEMATIS

- Clematis vitalba, Bosrank.

o. Wanneer men te dromerig en afwezig is; dagdromers; bij buitenlichamelijke of zweverige condities; vlucht in fantasieën en illusies, niet bewust van de hedendaagse werkelijkheid.
p. Volledig wakker en aanwezig zijn in het hier en nu; geïnspireerd zijn om de praktische verwerkelijking van je
idealen te scheppen.

HONEYSUCKLE

- Lonicera caprifolium, Kamperfoelie.

o. Te lang blijven stilstaan bij het verleden; nostalgie; niet in staat om het heden met volle aandacht onder ogen te zien; ontvluchten aan de groei door naar een vorig stadium te willen terugkeren; spijtgevoelens.
p. Vreugde en geluk in het nu, het accepteren van het heden; goed in het hier en nu zijn; van het verleden leren terwijl je het loslaat.

CHESTNUT BUD

- Aesculus hippocastanum, Knop v/d Paardenkastanje

o. Voor degenen die vast blijven zitten in dezelfde herhalende situatie, levensles of gewoonte; langzaam in leren; zorgvuldig het leven kunnen observeren.
p. Inzicht; leren van voorbije ervaringen; aard en doel van fouten in het leerproces begrijpen, snel en
gemakkelijk kunnen veranderen; alert.

OLIVE

- Olea auropoea, Olijf.

o. Bij uitputting en vermoeidheid, zowel mentaal als fysiek; na een lange strijd of lang lijden; wanneer de fysieke krachten zwaar belast zijn geweest; na ziekte of extreme spanning.
p. Grote energie; kracht en vernieuwing; bewuster met energie omgaan; de gedachte laten gaan dat we onze eigen energie geven en vertrouwen dat we uit onze oneindige bron kunnen gebruiken.

WHITE CHESTNUT

- Aesculus hippocastanum, Paardenkastanje.

o. Druk innerlijk praten; herhalende steeds terugkerende gedachten; ongewilde gedachten; wanneer de gedachten te snel gaan; slechte concentratie
p. Stilte en helderheid in de geest; gedachten onder controle kunnen houden; stil zijn van binnen, zodat de intuïtie naar buiten kan komen; weten dat de antwoorden die je zoekt opkomen vanuit een rustige geest.

WILD ROSE

- Rosa canina, Hondsroos.

o. Apathie; droefheid en gebrek aan motivatie om beter te worden; slepende ziekte; berusting zonder het te aanvaarden; het ontbreken van een duidelijke interesse in aardse zaken; het gevoel van een nederlaag; levensmoe.
p. Levenslust; enthousiast; het kunnen aanvaarden en laten gaan van moeilijke gebeurtenissen; vreugde en humor binnen de dagelijkse routine; interesse in en actief deelnemen aan het leven.

MUSTARD

- Sinapis arvensis, Herik.

o. Manisch-depressieve stemmingen, zich overweldigt voelen door een "zwarte wolk" die plotseling of zonder reden te voorschijn lijkt te komen; somber, bedroefd en/of depressief zijn zonder duidelijke redenen.
p. Vertrouwen, innerlijke rust en levensvreugde, verder gaan in donkere tijden met het vertrouwen dat dit
naar een groter Licht brengt.




EENZAAMHEID

HEATHER

- Calluna vulgaris, Struikheide.

o. Te veel in beslag genomen zijn door zichzelf; zich terugtrekken; buitensporig praten en aandacht voor persoonlijke problemen; het te veel naar binnen gericht zijn van de zielekrachten; zelfbeklag; aanklampen en niet loslaten van anderen.
p. Zichzelf niet ontzien bij hulp aan anderen, begrijpen en medeleven met anderen; in staat zijn om de eigen zorgen te vergeten en rustig naar anderen te kunnen luisteren; persoonlijke behoeften zien vanuit een hoger bewustzijn;

IMPATIENS

- Impatiens glandulifera, Reuzenbalsemien.

o. Ongeduld, prikkelbaarheid, intolerantie; zich niet kunnen voortbewegen in een eigen ritme; het niet kunnen uiten van ergernissen en irritaties; te snel willen groeien.
p. Geduld; begrip, weten dat al het leven voortgaat in z'n eigen unieke ritme; levensprocessen de tijd geven om zich te ontwikkelen; kalmte in geest en lichaam; het aanvaarden van het ritme van anderen en de gebeurtenissen van het leven.

WATER VIOLET

-Hottonia palustris, Waterviolier.

o. Gereserveerdheid; trots met een minachting ten opzichte van anderen; vaak met het gevoel dat men boven anderen staat; zich apart en ver weg van anderen voelen; alleen willen zijn.
p. Gratie; zelfvertrouwen; open en vol waardering voor anderen; zien dat contact met anderen nodig is voor zelfverwezenlijking.



OVERGEVOELIG VOOR INVLOEDEN EN IDEEEN VAN ANDEREN

AGRIMONY

- Agrimonia eupatoria, Agrimonie.

o. Verborgen zorgen; een niet echte uiterlijke kalmte of vreugde die een innerlijk conflict en kwelling verbergt; bij een scheiding tussen de innerlijke en uiterlijke wereld.
p. Zelf-acceptatie; je innerlijke wereld open laten zien; rust; optimisten; vredestichters. Het aanvaarden van gevoelens die vaak verborgen worden voor anderen.

CENTAURY

- Centaurium umbellatum, Duizendguldenkruid.

o. Beïnvloedbaar; geen "nee" kunnen zeggen; voor degenen die de behoefte hebben ontwikkeld om hulp aan anderen te verlenen zonder een goede ontwikkeling van hun eigen ego-krachten.
p. Geeft de kracht om een onderdanige houding te overwinnen; vanuit een innerlijke eerlijkheid "nee" kunnen
zeggen, weten wanneer te geven of niet; het volgen van de eigen innerlijke richting, de baas zijn over je leven.

WALNUT

- Juglans regia, Walnoot.

o. Beïnvloedbaar voor krachten buiten ons, zoals de omgeving, andere mensen, samenleving; vast blijven zitten in oude patronen en gewoonten.
p. Openheid om te veranderen; vrij zijn van beperkende invloeden; voor alle veranderingen in het leven, innerlijk en uiterlijk; door dr. Bach de "verbindingverbreker" genoemd; je eigen richting vinden vrij van de druk van anderen; uiterlijke krachten afsluiten en duidelijk de innerlijke stem volgen.

HOLLY

- Ilex aquifolium, Hulst.

o. Jaloezie, afgunst, vijandigheid, boosheid; tegen het gevoel niet geliefd te zijn, het gevoel hebben dat er niet genoeg liefde bestaat; te lage waardering voor zichzelf.
p. Onvoorwaardelijke liefde; het hart openen voor ware liefde; het vol medeleven aanvaarden van de ander; tevredenheid met en erkenning van zichzelf; negatieve emoties kunnen zien als geblokkeerde liefde; de liefde uiten
die je voelt; de eenheid met al het leven voelen in een universum van overvloed.




MOEDELOOSHEID EN WANHOOP

CRAB APPLE

- Malus pumila, Appel.

o. Voor obsessieve zorgen over onreinheden en onvolmaaktheden; voor een gevoel van schaamte of zich niet schoon voelen; bij obsessies over details, te precies, te pietepeuterig; moedeloos.
p. Reiniger van lichaam en geest; geeft zuiverheid; maakt ruimdenkend; voor ontspanning en ontgifting op elk niveau.

ELM

- Ulmus procera, Veldiep.

o. Hoge idealen en gevoelens van ontoereikendheid door het niet bereiken van deze idealen; voor bezorgde en te perfectionistische inspanningen; zich overweldigt voelen door verantwoordelijkheid; het gevoel hebben dat je alles alleen moet doen; uitputting; het niet kunnen dragen van verantwoordelijkheden.
p. Doen naar het beste vermogen; goed verantwoordelijkheid kunnen dragen; begrijpen dat we perfect zijn zonder er iets voor te doen; het kunnen verenigen van idealisme en realiteit.

LARCH

- Larix decidua, Lariks.

o. Faalangst; voor degenen die zichzelf beperken door twijfel aan zichzelf, ofschoon ze best bekwaam zijn; door angst laten verstoren en verstarren.
p. Zelfvertrouwen; vertrouwen in je creatieve zelfexpressie; spontaniteit; realiseren dat ook fouten waardevolle
leerprocessen zijn en deze kunnen accepteren, zolang we groeien zijn we succesvol.

SWEET CHESTNUT

- Castanea sativa, Tamme Kastanje.

o. Wanhoop, extreem lijden, "de donkere nacht van de ziel", zich afgesneden voelen van God; eenzaamheid tot in de kern.
p. Vertrouwen wanneer men tot het uiterste gespannen is; het vermogen de leegte te ervaren en tegelijk heel te zijn.

STAR OF BETHLEHEM

- Ornithogalum umbellatum, Vogelmelk.

o. Shock, verdriet of trauma uit het verleden of het heden, zowel lichamelijk, emotioneel of mentaal niveau.
p. Trooster en verzachter van pijn en verdriet; voor een krachtig en snel herstel; vooral gebruikt voor zijn verzachtende en harmoniserende kwaliteiten; shocks door ons heen kunnen laten gaan zonder blokkades of spanning te maken.

PINE

- Pinus sylvestris, Den.

o. Overkritisch op zichzelf; gevoelens van schuld en zelfverwijt; zich de "underdog" voelen; het jezelf niet kunnen vergeven of het niet kunnen loslaten van fouten gemaakt in het verleden of van gebeurtenissen in je leven.
p. Zelf-acceptatie; vergeven; loslaten van alle gevoelens van schuld en zelfverwijt; vertrouwen in de wijsheid van het Hogere Zelf.

OAK

- Quercus robur, Eik.

o. Terneergeslagen doorzetter; degenen die doorstrijden en nooit ophouden; moedeloos, maar het niet opgeven; geloven dat we moeten strijden om te groeien.
p. Kracht; begrijpen dat zolang we vechten we onze groei onderdrukken in plaats van te bevorderen; geeft
Mars-achtige kracht en standvastigheid; meestromen met het leven.

WILLOW

- Salix vitellina, Wilg.

o. Verbittering; verwijten; wrok; een negatieve werkelijkheid scheppen en krachten van buiten hiervan de schuld geven; het aanvaarden van de eigen verantwoordelijkheid.
p. Weten dat alles wat er buiten ons is een reflectie van onze binnenkant is; het nemen van verantwoordelijkheid; het loslaten van verbittering en schuld uit het verleden; anderen kunnen vergeven die ons pijn hebben aangedaan.




OVERBEZORGDHEID VOOR HET WELZIJN VAN ANDEREN

BEECH

- Fagus sylvatica, Beuk.

o. Oordelen en bekritiseren van anderen en de omgeving; overgevoelig voor de sociale en fysieke omgeving hetgeen resulteert in projectie van negativiteit op anderen; hoge idealen; niet verdraagzaam.
p. Het kritisch oordelen over en afkeuren van anderen; het ontwikkelen van aanvaarding, tolerantie en zelfinzicht; het goede in anderen leren zien; verschillen in de manieren van anderen accepteren.

ROCK WATER

- Aqua petra, Bronwater.

o. Zelfonderdrukking; te streng zijn voor jezelf; zelfontkenning, hard ascetisme; hoge idealen.
p. Soepel en idealistisch; spontaniteit; mee kunnen stromen met natuurlijke ritmen en levensprocessen; de behoefte laten gaan om mentaal streng voor jezelf te zijn.

VERVAIN

- Verbena officinalis, IJzerhard.

o. Tegen over-enthousiasme wat tot uitersten leidt; het te fanatiek zijn en het te veel belasten van de wil; op de toppen van de zenuwen leven; overinspanning; altijd onder druk staan; "de ware gelovige" die anderen tracht te overtuigen of zijn ideeën wil opdringen.
p. Het vermogen te zijn; gematigd in denken en doen; gemakkelijk kunnen ontspannen; het kunnen overeenstemmen van de persoonlijke wil met het universele.

VINE

- Vitis vinifera, Wijnstok.

o. Dominerend; niet flexibel; voor degenen die de wil van anderen onderdrukken; bekwaam maar bazig.
p. Bevordert positieve sociale hulpverlening en leiderschap; respecteren van anderen; begrijpen dat ware autoriteit boven het individu uitgaat.

CHICORY

- Cichorium intybus, Cichorei.

o. Voor degenen die behoefte hebben aan een overdadige hoeveelheid aandacht; bezitterig; stemmingen met woedeuitbarstingen bij kinderen, voor overdreven drukke of aanhankelijke naturen; medelijden met zichzelf.  Geven zonder iets terug te verwachten; onpersoonlijke liefde; onpersoonlijke liefde, zorgen en verzorgen met grote liefde en toewijding, kunnen delen, de universele bron van Liefde binnenin jezelf kennen.



EERSTE HULP REMEDIE

FIVE FLOWER REMEDY

De "FIVE FLOWER REMEDY" is geprepareerd volgens de richtlijnen van Dr. E. Bach.  Het is geschikt voor eerste hulp, zowel bij noodgevallen, als bij spanning.  De remedie bestaat uit een concentraat van de hieronder beschreven vijf bloesems: 

Cherry Plum
Clematis
Impatiens
Rock Rose
Star of Bethlehem
Voor een krachtig en snel herstel!

De Bloesems kunt u HIER BESTELLEN

Zaterdag 26 september 2009 Vrijheidsparade! (Ja dat is inderdaad morgen)

Ik heb al een aantal keer aangegeven dat morgen in Den Haag zich iets moois gaat afspelen, de vrijheidsparade! Om iedereen nog één keer op de hoogte te brengen van dit initiatief, post ik een bericht wat net is doorgestuurd. Ik denk dat dit namelijk meer dan genoeg zegt over onze situatie nu en het doel van de parade. Ik wou dat ik er zelf bij kom zijn, maar ik heb andere verplichtingen. Hopelijk wordt dit een succes, volgend jaar ben ik er zeker bij!



De burger is volwassen: nu de overheid nog

Kom allemaal naar de Vrijheidsparade op 26 september te Den Haag.


Vrijheid is het geboorterecht van ieder mens. Vrijheid is het natuurlijke verlangen van de mens om zijn doen en laten te beheersen. Er lijken echter krachten in de samenleving actief te zijn die uw natuurlijke vrijheid juist willen afnemen. Iedereen heeft daarentegen het recht op vrije keuze en zelfbeschikking; iedereen het recht op privacy en een eigen leven. Voor de gemiddelde mens is dit logisch maar blijkbaar niet voor de overheid. Wij als burgers zijn volwassen, nu de overheid nog.

Zo langzamerhand lijkt het dat de burger de overheid dient, in plaats van dat de overheid er voor de burger is. Met de toenemende betutteling neemt de overheid steeds meer individuele verantwoordelijkheid weg. Desondanks legt de overheid de aansprakelijkheid bij de burger. Zij lijkt de burger meer en meer te wantrouwen en daarom te willen controleren.
Het politieke circus en de media lijken het oude spreekwoord: verdeel en heers, heel goed te begrijpen. Soms vraagt men zich af of het nu de ‘terroristen’ of de politiek en media zijn die alles opblazen. Wij zijn allemaal mens, en willen niet in hokjes gedrukt worden: hokjes verdeeld in goed en slecht.

Politici zeggen enkel wat ze schijnen te (moeten) vinden maar nooit wat ze voelen. Bent u de loze beloften van politici ook zo zat? Ziet u door het bos van links en rechts ook de bomen niet meer? Het lijken schijntegenstellingen om mensen te verdelen want wat u ook stemt; er lijkt niets wezenlijks te veranderen.
De media en politiek lijken steeds minder vragen te stellen. Zij presenteren oorlog als het enige middel voor vrede en democratie. Is er dan geen vrede mogelijk zonder oorlog? Vrede en oorlog lijken wel elkaars synoniem: oorlog = vrede. Het is de wereld op zijn kop.

Geldverkwisting, corruptie en incompetentie van de overheid zijn aan de orde van de dag. Armen worden armer, de rijker ook. Banken worden gered, de mensen niet. De bonuscultuur gaat lustig door terwijl de de minst draagkrachtigen worden gekort.
Terreuralarmen, klimaatrampen, pandemieën en financiële crises: het lijkt alsof de overheid haar onderdanen angst wil inboezemen om ons ontvankelijk te maken voor nieuwe vrijheidsbeperkende maatregelen. Wij laten ons niet regeren door angst. Als burgers van Nederland zijn wij één. Onze kracht zit in het getal: wij laten ons niet verdelen en zijn met veel meer dan de kleine groep die onze vrijheid denkt te mogen afnemen.

Op de Vrijheidsparade willen wij die verbondenheid laten zien en ons geboorterecht, onze vrijheid vieren. De Vrijheidsparade maken we met z'n allen. Het is geen demonstratie maar een positieve parade van mensen die zich vrij weten vrijheid als wezenlijk onderdeel van het mens-zijn en zich dat niet laten ontnemen.

Als u zich hierin herkent, kom dan naar de Vrijheidsparade, aanstaande zaterdag, 26 september te Den Haag! We vertrekken vanaf 12.00 uur vanaf het Malieveld. Voor precieze informatie en de routebeschrijving, zie 
www.vrijheidsparade.nl Laat uw verbondenheid zien en kom naar de Vrijheidsparade!!

http://www.vrijheidsparade.nl

donderdag 24 september 2009

Contact: De sluiers worden voor jullie ogen weggetrokken

Nieuw bericht van onze buitenaardse maatjes.
Contact: De sluiers worden voor jullie ogen weggetrokken

De machtige raderen van het Universum blijven gestaag door draaien, zoals alles dat bestaat. Een majestueus voorbestemd pad wordt gevolgd want alle bewegingen brengen iedere Zon en haar planeten in een cyclisch patroon dat haar zonnestelsel eeuwig aandrijft op haar reis door de Ruimte. Er zijn cycli binnen cycli en alles beweegt in perfecte harmonie wanneer het verder gaat naar het centrum van Al Dat Is. We vragen ons af hoe het kan dat met dergelijke kennis de achterliggende intelligentie kan worden genegeerd. Toch zijn sommigen niet in staat dergelijke scheppingsdaden en de bezieling van elke bestaande wereld, aan een intelligentie toe te schrijven. Geloof ons Dierbaren, er is overal leven waar je kijkt en niet alleen in de dimensies die voor jullie fysieke ogen toegankelijk zijn. Er bestaan dimensies buiten jullie berekening en nog steeds is daar in overvloed leven aanwezig. Het zou moeilijk zijn een dergelijke uitgestrektheid als een toevallig gebeuren te verklaren wanneer duidelijk is dat er een machtige intelligentie moet bestaan die alles omvat dat bestaat.
Het was niet de bedoeling dat de Mens zich op een of andere manier klein of minderwaardig zou voelen maar hij kon niet voor altijd blijven leven met de illusie dat hij het centrum van het Universum is. Met de wetenschap dat ook andere levensvormen binnen jullie zonnestelsel hebben bestaan, en in feite nog steeds bestaan, wordt het tijd te accepteren dat zij jullie duizenden en duizenden jaren hebben vergezeld. Zij hebben een plaats in jullie leven en jullie evolutie en zij maken in alle opzichten, net als jullie, deel uit van het grote experiment van de dualiteit. Zij zijn nooit hun hoog bewustzijnsniveau kwijtgeraakt en zijn zich volledig bewust van jullie gezamenlijke geschiedenis. Jullie accepteerden de sluiers die over jullie ogen werden getrokken toen jullie dieper afdaalden naar de lagere vibraties. Nu komen jullie opnieuw tevoorschijn en worden jullie herinnerd aan jullie ware zelf en jullie geschiedenis op Aarde. Jullie ontwaken niet allemaal tegelijkertijd waardoor er onvermijdelijk verschillen van mening bestaan. Dat zal echter snel veranderen aangezien de hogere vibraties die naar jullie toe worden gestraald, jullie bewustzijnsniveau’s verhogen. De waarheid waar jullie vandaag in geloven, kan morgen veranderen in het licht van iets nieuws dat jullie leren.
Wees altijd bereid grotere kennis te ontvangen en weersta de verleiding voet bij stuk te houden wanneer jullie overtuiging wordt betwist. Wees open naar nieuwe ideeën en mogelijkheden en jullie zullen op de golven van verandering gedragen worden die het oude al terzijde schuiven. Rigide overtuigingen zorgen voor een onvermogen om de fantastische kans te grijpen om te ascenderen zoals die aan elke ziel wordt aangeboden. Onthoud Dierbaren, dat jullie je eigen toekomstige realiteit creëren en dat jullie elk pad dat jullie wensen, kunnen nemen, en de komende Ascentie is een verkorte weg naar de hogere dimensies die de kans van een leven vertegenwoordigt. Er is geen gebrek aan advies voor hen die verheffing zoeken en vele bronnen bestaan er ten bate van jullie. Gedurende zo’n 30 jaar bevindt het plan voor jullie verlichting zich in een versnelling en iedereen, behalve die zielen die vastzitten in de diepte van de duisternis, zal over de komende veranderingen gehoord of gelezen hebben. We kunnen diegenen niet helpen die niets willen weten en we laten aan hen de vrije keuze, exact zoals bij ieder ander.
Het is in zekere zin nooit te laat om de realisatie over de waarheid te krijgen die een bewustzijnsverandering teweegbrengt. De tijd spoedt zich echter voort en hoe eerder het gebeurt, hoe beter het is. Voor veel mensen zal er veel te begrijpen zijn wanneer de waarheid over jullie naar buiten komt. Jullie zijn veel groter dan jullie wellicht geloven en wij van de Galactische Federatie kijken naar jullie als dierbare en geliefde zielen en we zijn trots dat wij jullie terzijde staan. We mogen misschien technologisch meer ontwikkeld en spiritueel bewuster zijn maar jullie zullen ons allengs in volledig bewustzijn vergezellen als onze Broers en Zussen.
Onze taak wat jullie betreft is jullie te helpen volledig bewustzijn te bereiken en het is niet zo moeilijk als jullie je misschien verbeelden. Het zit ‘m niet in het onderwijzen van iets nieuws aan jullie maar in jullie opnieuw ontwaken zodat jullie je de sferen herinneren die jullie voorheen hadden bereikt. Dat is de reden waarom we jullie vragen om alles dat tot jullie komt, te toetsen aan jullie eigen intuïtie en om, als iets niet met je resoneert het voorlopig terzijde te leggen. Is jullie niet verteld dat jullie alle kennis van binnen bezitten, accepteer dus jullie potentie en vertrouw op jullie eigen wijsheid. Het is niet zo dat jullie nu alle waarheden naar boven kunnen krijgen maar wanneer jullie doorgaan te ontwaken zal de mate waarin jullie inzicht toeneemt, fenomenaal zijn. Denk mild en vriendelijk over jezelf want het is niet egoïstisch dit te doen wanneer jullie te maken hebben met jullie ware zelf.
Geloof dat jullie de capaciteit en de creatieve krachten bezitten om te creëren zoals jullie wensen, niet noodzakelijkerwijs instant, maar door de zaden te planten die naar jullie vervulling toe groeien. Voortdurend hebben jullie vanwege een aanzienlijk aantal levens keuzes gemaakt in de paden die jullie begaan hebben, al hebben jullie wijselijk advies en hulp aangenomen van zielen die jullie keuzes overzagen. Vrije wil zou niet werkzaam kunnen zijn als je geen zeggenschap had over je levensplan maar nadat jullie je door god gegeven recht hebben uitgeoefend, zijn jullie nog steeds onderworpen aan Universele Wetten.
Maar op voorwaarde dat jullie binnen het Licht blijven, zijn jullie levens gelukkige ervaringen die verre van ingewikkeld zijn gemaakt. Als jullie ervoor kiezen daar buiten ervaring op te doen, dan moet je ook duidelijk de consequenties accepteren. Dergelijke ervaringen worden niet als fouten beschouwd maar meer als omleidingen van het pad van Licht, in die zin dat jullie je weg ernaar terug moeten gaan door, zoals jullie kunnen zeggen “de fouten goed te maken”. Het is perfect eerlijk en redelijk dat jullie de rommel opruimen die je achterlaat en dat jullie daardoor je ervaringen afmaken zonder karmische consequenties. Als het onopgeruimd blijft, kun je het toch verder met je meedragen en vaak is het in jullie belang om te wachten op wat mag bewijzen een passender tijdstip te zijn. Karma omvat vaak andere zielen en hen in een andere groepservaring bijeen te brengen, is soms bevredigender.
Jullie levens zijn met vele andere mensen verstrengeld die in en uit jullie leven glippen waardoor ze hun aandeel van jouw levensplan vervullen. Jullie doen op jullie beurt hetzelfde bij anderen en het is goed mogelijk dat jullie je verbazing uitdrukken over hoe dergelijke gecompliceerde situaties worden uitgewerkt. Jullie kunnen dat overlaten aan jullie ongeziene helpers die met jullie toestemming zeker stellen dat jullie je, waar nodig, verbinden met anderen voor het uitwerken van jullie levensplan. Daarbuiten neemt de vrije wil het over maar onbewust zal je weten wat je op je hebt genomen om te doen.
Ik ben SaLuSa van Sirius en zoals jullie je zullen realiseren kan het leven zowel vervullend als gelukkig makend zijn wanneer je het doel kent waarvoor je bent gekomen.
Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey.

Bron: Niburu.nl



woensdag 23 september 2009

Iran schiet UFO neer?

Het blijkt dat Iran een UFO heeft neergeschoten, volgens het volgende berichtje. Veel is er nog niet over de situatie bekend, maar ik houd jullie op de hoogte.


Tehran - Iran said it has shot down "unidentified shining objects" over the Gulf in southern Iran, the website of the Press TV network reported Tuesday. The commander of the Revolutionary Guards in the port of Bushehr said after Iranian radar detected three bright objects flying over the Gulf Islands of Khark and Khargou, the guards targeted and shot them down. 
General Ali Razmjou did not clarify when the objects were detected and shot down. The general added that the wreckage of the objects has not yet been found. The incident was not confirmed by the headquarters of the Revolutionary Guards in Tehran and there was no follow-up to the story which was initially reported by the official news agency IRNA 
Bron: Earth Times

Sydney ziet rood!

Door een zogenaamde 'dustbowl' ziet de lucht boven de Australische stad Sydney vandaag rood. Bewoners zeggen dat het wel lijkt of de lucht bloed of dat ze op Mars zijn. Natuurlijk, net als iedere zeldzame gebeurtenis, speculeren sommigen al weer dat dit een teken is voor de zware tijden die gaan komen, anderen zijn er van overtuigd dat er de komende dagen waarschijnlijk veel meer paranormale en bovennatuurlijke gebeurtenissen zullen plaatsvinden. 



Sydney kleurt rood na zandstorm
Uitgegeven:
23 september 2009 07:07
Laatst gewijzigd:
23 september 2009 09:10
AMSTERDAM - Het was even schrikken voor de inwoners van Sydney die woensdag wakker werden. Bij opstaan bleek dat de hele stad gehuld was in een rode nevel. Het stof is afkomstig uit de binnenlanden van Australië en zorgt voor veel problemen in de stad.ANP
Sydny kleurt rood 
Vooral de verkeerschaos is groot. Vluchten van en naar Sydney zijn geannuleerd en omgeleid, een belangrijke verkeerstunnel is gesloten en ook veerboten varen niet uit. De politie waarschuwt automobilisten voor extreem slecht zicht op de weg. 
Mensen met ademhalingsproblemen en hart- en longaandoeningen wordt geadviseerd om binnen te blijven, zo melden lokale media. De ambulancedienst krijgt veel telefoontjes van astmapatiënten die last hebben van het stof. Een aantal van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. 
Mondkapjes 
Mensen die wel naar buiten gingen droegen veelal mondkapjes of hielden sjaals voor het gezicht. De meeste scholen zijn gewoon open, maar autoriteiten hebben laten weten dat ze het begrijpen als ouders hun kroost liever binnenhouden. 
Harde wind 
Het zand verstuift vanwege de harde storm vanuit de woestijn naar de regio New South Wales. Niet alleen Sydney, ook andere gebieden hebben last stof en geselende windvlagen. 
"Een gebeurtenis zoals deze is extreem zeldzaam", zegt weerexpert Barry Hanstrum in de krant The Australian. "Het is een van de ergste, zoniet de ergste." 
Ook andere delen van Zuidoost-Australië kampen met extreem weer. Sommige gebieden hadden deze week te maken met een hittegolf en op andere plekken hagelde het zeer hevig. 
Waarschuwingen 
Wanneer de zandstorm ophoudt is nog niet duidelijk. Het Australische weerinstituut heeft gewaarschuwd voor harde stormen die veel schade aan kunnen richten.
© NU.nl/Chris Heijmans
Bron: Nu.nl


Blijkbaar bestaan er oude Aboriginal legendes die waarschuwen voor dit soort gebeurtenissen. Deze zandstorm en de rode lucht zouden tekenen zijn van het begin van een heftig process die grote veranderingen zal teweegbrengen over de hele wereld. Maar laten we er nu voorlopig maar van uitgaan dat het gewoon een zeldzame zandstorm is voor we ons allemaal in huis opsluiten en gaan zitten wachten op de ellende.

Zoeken naar nieuws

De Subjectieve Tweet!

De Subjectieve Hyves

De Subjectieve Hyves
Voeg ons toe op Hyves!

Theo Hooyer Woonbiologie

Argusoogradio.org

American Freedom Radio

Vrije omroep

www.vrijheidsparade.nl

De Subjectieve Waarheid

Mijn foto
Krediet crisis? Klimaat verandering? Oorlog? Revolutie? Is er niets anders tegenwoordig? Ooit zei Plato "Alle waarheid is subjectief". Dit is helemaal waar, vooral als het aankomt op het nieuws. Wat eigenlijk objectief en onpartijdig behoort te zijn, heeft tegenwoordig meer weg van een heksenjacht, dan werkelijk nieuws. Op mijn blog zal ik jullie op de hoogte houden van het echte nieuws. Het nieuws wat er in mijn ogen toe doet...

Oude berichten: